HI-FI Arena, 12-15 noiembrie 2009

antet hifiPercepe tehnica si forma in mod rafinat
O expozitie organizata in camere de hotel in care sunt instalate sisteme hi-fi audio si video, echipamente de ultima generatie!

Ce iti poti dori mai mult decat sa discuti cu profesionisti autentici din domeniul Hi-Fi, intr-un cadru elegant, in camerele de hotel transformate in studiouri de auditie si vizionare, exact asa cum ti-ai dori sa arate sufrageria ta?

afis-hifi

Pentru mine, va fi o ocazie perfecta sa ma joc cu telecomanda unui echipament audio-video de ultima generatie si sa mi-l inchipui in amplasamentul perfect din apartament.

Evenimentele din perioada expozitiei vor fi numeroase si diverse, iar lista lor include si un concurs video pentru care filmarile validate vor fi postate pe site-ul evenimentului pentru a fi votate. Vom reveni cu amanunte curand.

O lista impresionanta de expozanti si connoisseuri in domeniu sau pur si simplu vizitatori pasionati de acel “mix-perfect” de originalitate si calitate, toate ingrediente cu rezonanta pentru un eveniment vibrant.

Vizitati website-ul pentru mai multe detalii: www.hifiarena.ro

6 comentarii pe “HI-FI Arena, 12-15 noiembrie 2009

    1. Biletul costa 30 de ron. Pe site-ul evenimentului, la informatii pentru vizitatori aveti programul, coordonatele locatiei si costul biletului.
      Aveti chiar si o surpriza legata de accesul la acest eveniment daca studiati rubrica „Info Vizitatori”.

  1. Nu este necesara plata daca va inscrieti pe site-ul hifiarena.ro Organizatorii va vor pune apoi la dispozitie o invitatie, cu acces gratuit.

    Sunt multe firme expozante si profesionisti dornici sa explice cele mai interesante detalii ale produselor lor. Cadrul de expunere, etajul 1 in camerele de hotel Radisson, asigura intimitatea discutiilor in comparatie cu pavilioanele mari tip Romexpo, ideea mi s-a parut excelenta. Astazi, chiar cu multe persoane prezente interesate, traficul de vizitatori era perfect.

    Aveti si miine posibilitatea sa mergeti.

Comentati?