Pasiune pentru stilul Glamour

Doamnelor si Domnisoarelor (si chiar si voi Domnilor, pentru doamnele voastre…), daca nu ati observat inca, sau daca v-a pacalit cumva „boarea” arctica din ultimele zile, trebuie totusi sa va reamintesc ca suntem in Octombrie, deci este toamna. Si Doamna Toamna vine intotdeauna cu o paleta de culori minunate. Tot culori avem si noi astazi. Culori si un comunicat de presa:

OPI-730476

„Intr-un sezon cand “fashionistele” au devenit “recesioniste”, un singur lucru a ramas neschimbat: pasiunea noastra pentru moda. Moda toamnei 2009 se anunta a fi plina de perfectiune iar lacurile de unghii din Colección de España by OPI inspirata din culorile Spaniei captureaza aceasta perfectiune.

“Stilul acestei toamne se invarte in jurul unor siluete lungi, stil care intelege perfect definitia glamour” spune Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “Moda actuala lanseaza culori indraznete ca fuchsia, ultra-violet, orange, culori ce aduc energie si optimism sezonului nou. Aceste nuante pline de viata pun in lumina reflectoarelor noptile de toamna”.

Nuantele puternice dar linisite de cobalt si smarald intunecat sunt un “must have” al acestui sezon. Aceste nunate sofisticate iti confera increderea de care ai nevoie, punand in evidenta tinuta de birou in timp ce nuantele bogate de nude si cele neutre se asorteaza perfect cu o tinuta “smart”.

“Investind in cateva tinute clasice, frumoase si feminine care pot fi combinate cu ceea ce exista deja in sifonierul tau este cel mai bun sfat pe care il pot da” spune Suzi. “Iar luxul, pe care ni-l putem permite, de a avea unghii frumoase este un must absolut!”

Colección de España by OPI Toamna – Iarna 2009 este cel mai bun accesoriu in aceasta toamna:

Pink Flamenco – Roz stralucitor ce te ajuta sa auzi sunetul “castanetelor” in fiecare zi.

Pink Flamenco

Give Me Moor! – Purpuriu uimitor.

Give Me Moor

Can You Tapas This? – O nuanta delicioasa de stafida!

Can You Tapas This

Barefoot in Barcelona – O nunata seducatoare, nude, cu suflet spaniol.

Bare foot In Barcelona

Suzi Skis in the Pyrenees – “Mogul-ul culorii” iubeste acest albastru-gri.

Suzi Skis In The Pyrenees

Here Today … Aragon Tomorrow – Descopera acest smarald inainte sa spuna adios!

Here Today Aragon Tomorrow

Ate Berries in the Canaries – “Insula” o cura de cool fuchsia!

Ate Berries In The Canaries

Pamplona Purple – Un violet seducator.

Pamplona Purple

No Spain, No Gain – Nuanta fructelor de padure.

No Spain No Gain

Bullish on OPI – Nuanta seducatoare de rosu!

Bullish On OPI

Conquistadorable Color – Rosu vibrant

Conquistadorable

Manicurist of Seville – Nuanta bogata ce iti inspira sangria.

Manicurist of Seville

Colección de España by OPI nu contine DPB, Toluene, sau Formaldehyde si fiecare lac OPI contine pensula brevet excusic ProWide™ . Colección de España by OPI este disponibila din septembrie.”

Comentati?