Steaguri Nationale

chef_showcase

Pentru a atrage publicul la Festivalul International al Mancarii ce se va desfasura in Sydney si pentru a celebra mancarea internationala, steagurile nationale ale tarilor participante au fost recreate folosind mancarurile cele mai populare din tarile respective. Tarile participante sunt: Australia (organizator), Brazilia, Franta, Grecia, India, Spania, Italia, Japonia, Liban, Coreea de Sud, Elvetia, Vietnam.

Sydney International Food Festival, prezentat de Citi, va avea loc in cursul lunii Octombrie 2009. Este o celebrare a celor mai faimoase scene pe care joaca mancarea: de la cine la fast-food pana la piete, de la festivaluri de strada si mancare in aer liber, la cele mai bune produse regionale si cele mai fine restaurante.

Atractia festivalului este Weekend-ul celor mai buni Chef-i (pentru ca nu sunt simpli bucatari) din lume (9 -11 Octombrie) – aducand in prim plan in Sydney cele mai mari stele ale celor mai faimoase restaurante din lume.

Daca nu recunoasteti tara careia ii apartine drapelul, pozitionati mouse-ul pe fotografie:
australia

brazilia

coreea de sud

elvetia

franta

grecia

india

italia

japonia

liban

spania

vietnam

6 comentarii pe “Steaguri Nationale

  1. Oare din ce ar fi facut al nostru? Sa zicem ca pentru galben am folosi mamaliga, rosu ar ceafa de porc sau carnea de mici, si albastrul ar fi tuica de prune ochii lui Dobrin.

  2. Trebuie sa te foloseasca madam ministru la noul brand de tara (desi toate componentele steagului sunt arhi-mega-cunoscute) … cred ca albastru de la … marea neagra mai bine, ca oricum la consumul de alcool doar rusii ne bat … asa ca de ce sa le mai dam mura-n gura?!

Comentati?