Igiena origami, fosforescenta sau notepad

toiletpaper12Este un produs de utilitate casnica (sau nu numai?!?) si pana si in cazul ei se fac exercitii de imaginatie: origami, fosforescenta, notepad, integrame, bancnote … Haideti sa vedem cateva tipuri extrem de interesante de hartie igienica. Am sa va prezint cateva sortimente, acompaniate de fragmente din stiri ce au avut-o drept subiect principal.

„Cuba, lovita grav de criza economica, ar putea ramane fara hartie igienica, existand riscul sa nu primeasca o cantitate suficienta pana la sfarsitul acestui an”.
toiletpaper09

„Unul dintre cele mai luxoase complexuri hoteliere din California ofera servicii de cazare (am spune noi) / pachete de supravietuire in vreme de criza (spun ei), de doar 19 dolari pe noapte. 19 dolari pe noapte = cazare la cort si hartie igienica de acasa la un hotel de lux”.
hotel de lux

„Koji Suzuki, cel care a oferit lumii „The Ring”, a reusit sa publice o noua nuvela, scrisa in intregime pe role de hartie igienica”.
suzuki

„Americanilor le place hartia igienica pufoasa si moale, fara a-i interesa ca din acest motiv sunt sacrificati anual milioane de copaci, avertizeaza New York Times”.
copaci

„In timpul manifestatiei sute de persoane au aruncat cu hartie igienica in cladirea Parlamentului, anunta AFP”.
parlament

„Un producator de hartie igienica a dat startul unui concurs mai putin intalnit. Charmin a premiat cea mai frumoasa rochie de mireasa croita din hartie igienica…”
charmin

„Nu este o noutate ca barbatilor le place sa citeasca un ziar sau o revista dedicata lor in toaleta, insa acum ei pot renunta la incomodele pagini A3 sau A4 cititind direct de pe hartia igienica! Ei pot acum rezolva integrame, lectura medii pe programare sau chiar invata semnele de circulatie.
integrame

„Tot hartia igienica de tip camuflaj este colacul salvator intr-o padure, cand vrea sa nu il gaseasca nimeni, iar, daca se pierde la metrou, se uita pe hartie igienica si a regasit drumul! Cum nu se poate si fara o veste proasta, hartia igienica va fi scoasa pe piata deocamdata doar in Rusia.”

Hartie igienica origami
toiletpaper05

Hartia ce straluceste in intuneric, adica nici nu mai e nevoie sa aprindeti lumina
origami

Hartia notepad
notepad

Crime scene
crime scene

2 comentarii pe “Igiena origami, fosforescenta sau notepad

  1. hahahaha ! iti spun una geniala, de acum 2 ani! Donna, prietena din Florida, a aflat ca sotul ei s-a cuplat cu o tinara din oras. A mers la Cosco si acolo exista un aparat special pentru imprimat hirtie igienica cu orice jpeg doreai.

    Donna a ales sa imprime o rola de hirtie cu … fotografia mindrei!!! :)) Faza tare este ca a agatat rola la WC acasa si dupa ce a folosit din ea, pe sistemul unei binescute expresii tiganesti, i-a „eliberat” toata un zimbet incaperea si lui David (sotul). Mi-a povestit ca a iesit amaritul rosu la fata. La scurt timp dupa, a si intrerupt-o cu amanta. Nu au discutat niciodata despre subiectul asta :)))
    Singura intrebare a Donnei, retorica, este daca tipul s-a sters si a observat abia dupa a cui fata era imprimata pe hirtie sau nu s-a produs gestul !!

Comentati?