Portofel returnat dupa … 63 de ani

Mens-5-pocket-wallet-insideDa, ati citi bine. Bill Fulton din orasul Baker, Oregon, nu-si aminteste cand si-a pierdut portofelul. Dar cand Nathan Osborn, angajat al Baker Middle School, i l-a gasit sub bancile suporterilor, o avalansa de amintiri i-au revenit in memorie. Fulton a pierdut portofelul in 1946, cel mai probabil in timpul unui meci de baschet. Portofelul a fost gasit in timpul recentelor lucrari de renovare si schimbare a bancilor. Portofelul se afla inca in buna stare, iar cardul de asigurari (cardul de identitate al americanilor) si permisul de biciclist se aflau in compartimentele fiecaruia, asa cum le lasase.

Directoarea Baker Middle School, Mindi Vaughan a declarat ca bancile de pin maron erau conectate la balconul de caramida al salii de gimnastica si au ramas in aceeasi pozitie de cand scoala, cunoscuta in trecut ca Helen M. Stack Building, a fost deschisa in 1936.

Fulton, astazi in varsta de 78 de ani, spune ca probabil si-a pierdut portofelul in timp ce incuraja echipa de baschet Baker High cu un grup de prieteni. Desi echipa de liceu, Bulldogs jucau pe atunci in sala de gimnastica a scolii.

Fulton s-a reintors in sala de gimnastica in anii ’60 pentru a urmari un meci de baschet. Este foarte posibil sa fi fost la vreo 4 metri de portofelul sau in acea noapte. Deasemenea ambii sai copii au absolvit aceeasi scoala, deci e foarte probabil sa se fi aflat de multe ori in preajma portofelului.

Comentati?