Cand realitatea e mai tare decat fictiunea

1O soferita din Surgeon Bay, statul Wisconsin a reusit sa ramana intepenita pe podul Maple-Oregon, in timp ce acesta s-a ridicat si a ramas inclinat la 45 de grade, lasand-o intr-o pozitie extrem de neconfortabila. Din fericire administratorul podului a observat si a coborat podul. Odata ce l-a pus la orizontala, operatorul si – fara indoiala – tulburata femeie au avut o scurta discutie dupa care ea si-a continuat mai departe drumul.

Car on bridge

Autoritatile locale impreuna cu politia au incercat sa-si dea seama cum a putut ramane stana de piatra, in varful bratului drept al podului, fara ca nimic exterior masinii sa o impiedice sa se miste. Incidentul s-a petrecut joi in jurul orei 6 pm, dar politia a aflat despre el dupa ce fotografia a circulat toata ziua de vineri prin email iar reporterii au sunat sa verifice autenticitatea ei.

“La inceput am crezut ca cineva s-a jucat in photoshop, a declarat Capitanul Porter, seful politiei locale. Este uluitoare!” Politia locala spera ca soferita sa sune si sa explice cum de a ramas intepenita acolo sus, ajutandu-i astfel sa previna pe viitor situatii asemanatoare.

“Nu se afla sub nicio forma in pericol. Vrem doar sa vorbim cu ea si sa aflam ce si cum s-a intamplat, pentru a putea fi siguri ca nu se va mai intampla si alta data. Iar eu as vrea sa o intreb ce a fost in mintea ei si cat de tare a apasat frana aia.” Este una din acele situatii in care realitatea bate fictiunea!

Comentati?