Cerere in casatorie cu ajutorul internetului

Numele lui este Rand, si dupa 5 ani de intalniri cu Geraldine s-a hotarat sa o ceara de nevasta. Dar Rand nu vrea orice cerere. Iubita lui merita ceva neobisnuit, unic, si extrem de romantic, asa cum este si dragostea lui pentru Geraldine. Fiind fan al baseball-ului s-a gandit ca ar putea sa o ceara in timpul unei pauze publicitare. Ceva extrem de greu de realizat, dar Rand lucreaza intr-o industrie ce poate face posibila o asemenea idee.

Specialist in optimizarea cautarilor pe internet si marketing viral online, a inceput sa lucreze la ideea sa la sfarsitul lunii August. A facut o pagina web si a inceput sa lucreze la momentul lui de magie. A inceput sa atraga atentia online, postandu-si planul: pentru a achizitiona spatiu publicitar in timpul Super Bowl-ului, el trebuia sa stranga 2,5 milioane $. Pe 1 Februarie, cu doar 3 zile inainte de inceperea Supe Bowl, Rand adunase doar 85.000 $. Costul invitatiilor de nunta si poate masa ar fi fost acoperite cu acesti bani, dar in nici un caz nu-i ajungeau pentru planul sau. Asa ca Rand s-a reorientat si a cumparat spatiu in timpul show-ului favorit al Geraldinei „Veronica Mars”. Pe 6 Februarie la 9:23 PM, cand Geraldine urmarea show-ul, reclama lui Rand a aparut pe ecran, intreband-o pe Geraldine daca vrea sa-i devina sotie. Iar ea a spus DA! Raspunsul ei insa a meritat toata agitatia lui Rand: a fost sincer, dulce, si foarte romantic. Rand a donat suma ce i-a ramas Spitalului de copii Vanderbilt.

Cererea lui Rand:

Raspunsul Geraldinei:

2 comentarii pe “Cerere in casatorie cu ajutorul internetului

  1. Claudia Stirbei

    - Edit

    Reply

    ah…super tare…deci se poate !!!! fetelor nu va pierdeti speranta:)…(naspa ar fi sa apara la ORV ca e mai ieftin:)))

  2. Simina Ionescu

    - Edit

    Reply

    Corect :-))) Si daca nu ii reuseste gasirea emisiunii/canalul TV potrivit, ramine varianta din timpul divingului in Maldive, la 10 m adincime, k uiti sa si respiri !!!

Comentati?