Toast surpriza la nunta

Suntem atat de aproape de Valentine’s Day si cred ca este un foarte bun moment sa vedem cum isi manifesta unii dintre noi dragostea pentru cei dragi. Ceea ce urmeaza este poate – asa cred eu – cel frumos, emotionant si elaborat toast (cu prilejul unei nunti) vazut vreodata! „Cantecul lui Amy” nu este doar despre dragostea proaspatului ei sot, dar este si despre dragostea prietenilor si rudelor ei. Vizionare placuta! Si nu uitati: Maine este Valentine’s Day!

4 comentarii pe “Toast surpriza la nunta

  1. e super si original as dori sa fac si eu dar nu stiu engleza deci nu am inteles mai nimic din spectacol banuiesc ca este in onoarea miresei ,ma puteti ajuta careva .multumesc

  2. iti trebui sa ai un grup de prieteni cu care sa fi absolvit scoala de step 🙂

    Nu, serios, cred ca poate fi organizat de oricine. Textul in engleza e lung, se refera la situatii prin care fiecare a trecut cu Amy, este amuzant. Fie ca este vorba de o gripa „impartita” cu un prieten, o scena dintr-o toaleta, o situatie din timpul unui turneu cu trupa de step.

    Urmareste mimica si vei vedea cum isi ridica sprancenele in stil fals disperat si parodiaza diverse scene pe care le-au trait impreuna si totul cu foarte multa delicatete. Cred ca este coplesitor un astfel de episod pentru o mireasa, cand realizeaza cit de mult o iubesc cei din jurul ei, asa cum este ea per intreg.

Comentati?