Tatuaje solare

Intrebati pe oricine si veti obtine opinii diferite cu privire la expunerea la radiatiile solare. Personal nu am o problema cu asta, imi place soarele, doar ca am grija sa nu imi arda pielea stiind care sunt implicatiile expunerii exagerate si fara protectie la razele ultra-violete. Data viitoare cand va veti bronza, fie ca asteptati vara, fie ca mergeti la solar sau in vacante pe meleaguri insorite, de ce sa nu luati un Sun Tattoo si sa puneti razele solare la treaba intr-un mod bine dirijat. Matritele usoare permit soarelui sa atinga doar anumite suprafete ale corpului. Stand suficient timp (cu masura si gradual, desigur, nu dintr-o data!) veti avea un bronz unic cu adevarat! Dar nu uitati, trebuie sa aveti masura in toate si sa va protejati bine pielea! Si nu mai punem la socoteala si faptul ca daca va plictisiti, nu mai trebuie sa mai treceti prin procedurile chinuitoare de stergere a tatuajelor!!

Din vremuri imemoriabile umanitatea a cautat sa-si infrumuseteze trupul, folosind bijuterii si farduri. In acele vremuri, acesta era un indicator al statutului social. Timpul a trecut, dar nu s-au schimbat prea multe. Inca ne place sa purtam bijuterii, si continuam sa ne vopsim corpul prin fel si fel de metode: fie ca vorbim de tatuaje, farduri sau picutra trupului (body art). Si cam asta e tot ce putem face; nimic nu se mai poate inventa aici. Sau poate ca ar mai fi totusi ceva!

Designerul Yu-Chiao Wang a venit cu ideea tatuajelor solare (sun tattoo). Este vorba de fapt despre un halat cu un anumit model. E nevoie sa stai suficient timp la soare sau sa folosesti foarte bine razele solare (solarul fiind in cazul acesta solutia optima) pentru a lasa pe piele un frumos tatuaj. Sablonul acopera doar parti ale corpului, lasand soarele sa vada doar anumite zone, cele dorite.

Wang spune: „Sun Tattoo este o matrita usoara ce poate fi folosita pentru a face modele de tatuaj solar pe piele. Este mai bine sa fie folosit impreuna cu crema de protectie cu ecran solar”.

Desigur, nu aprob expunerea fara discernamant la actiunea UV pentru ca in cele mai multe cazuri este periculos, dar daca sunteti o persoana ce nu poate sta departe de soare, daca va protejati cu creme eficiente si nu exagerati expunerea la soare, iar peste toate aveti si o atractie pentru neobisnuit, s-ar putea sa va placa asta.

Un comentariu pe “Tatuaje solare

Comentati?