Seri de Poveste la Carturesti pentru cei mici.

Intre 12 si 21 decembrie Seri de Poveste: actori si vedete TV se intalnesc la Carturesti pentru a citi povesti celor mici: Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Carturesti si Teatrul Ion Creanga ii asteapta pe copii, parinti, bunici sa impodobeasca sarbatorile cu povesti. In fiecare seara, incepand cu ora 18.30, in libraria Carturesti din Str.Arthur Verona nr.13, personalitati indragite si actori cunoscuti vor reinvia eroii basmelor si ii vor purta pe taramuri fermecate, citindu-le copiilor din carti celebre in cadrul proiectului Seri de poveste.

Proiectul se afla la a doua editie; a pornit din dorinta de a-i apropia pe copii de carti si de povestile nemuritoare care au fascinat generatii intregi, provocand televizorul si internetul la un duel cu puterea imaginatiei si cuvantul rostit. Anul acesta si-au anuntat participarea:

Ada Milea, Mircea Albulescu, Ion Lucian, Marian Ralea, Alina Darian, Virgil Iantu, Alessandra Stoicescu, Andrei Zaharescu, Mara Panaitescu, Alexandra Halic, Mihai Verbitchi, Sandu Mihai Gruia si multi altii.

Inconjurati de carti si invaluiti de atmosfera sarbatorilor de iarna, mai multe generatii de povestitori si ascultatori vor sta la povesti sorbind o cana calda de cacao cu lapte. Serile vor fi intregite de ateliere de creatie unde cei mici vor invata sa deseneze printese si printi, cai inaripati, vrajitoare si balauri furiosi.

Comentati?