”Christmas Songs” by JukeBox

Sunt haiosi, amuzanti, obraznici, veseli si… talentati!! Ei sunt baietii de la JukeBox. „Christmas Songs” este o selectie de piese una si-una, in interpretarea lor, de la „Jingle Bells” la „Let It Snow”, de la „Santa Claus Is Coming To Town” la „Please Come Home for Christmas”. Albumul a aparut anul trecut, dar a foat gata cam pe ultima suta de metri. A fost rapid epuizat. Anul acesta baietii recidiveaza si apar cu varianta upgradata a aceluiasi album. Iata povestea intreaga spusa chiar de ei:

Anul trecut, in plina atmosfera sarbatoreasca de iarna, presarata generos cu multe concerte JukeBox, ne-am gandit sa finalizam un proiect la care pana atunci facusem… doar planuri („JukeBox – Christmas Songs”, evident). Volumul de munca, si asa mare, s-a dublat, dar nu ne-am oprit, si in final am reusit sa terminam materialul, la limita cat sa ajunga discul pe raft putin inainte de Craciun. Satisfactia a fost destul de mare; dupa un asa „hei-rup” toti am cazut epuizati, dar multumiti de rezultat. Am decis sa il re-editam in fiecare an, pentru ca ne place asa mult si am avut reactii pozitive de la fani si colaboratori. Este si modul nostru de a ura „Sarbatori Fericite” si un an mai bun tuturor! Iata deci si acum albumul „Christmas Songs” semnat Jukebox, a plecat spre rafturile magazinelor, suferind mici dar importante modificari, in special la calitatea audio, dar si la materialul foto. Daca nu il gasiti scrieti-ne prin www.trupajukebox.ro si va indrumam ;o).

Asadar, cum este timpul cadourilor si al bucuriilor de Craciun, daca sunteti in cautarea unui dar haios, vesel si romantic, uitati-va in magazine dupa „Christmas Songs” – un album marca JukeBox.

Comentati?