La Castelul Miclauseni

Am avut doua luni agitate in vara asta dar frumoase si pline cu nenumarate bijuterii. Printre cele care-mi vor ramane pe veci in inima se afla un loc de poveste descoperit in scurta mea (re)vizitare a nordului Moldovei si pe care-l datorez prietenei mele Mia. Fara ea nu ajungeam aici, fara ea nu-l cunosteam pe castelanul de la Miclauseni, fara ea nu-mi lasam inima in Castelul Miclauseni.
Am facut cateva fotografii, dar ale mele sunt cu telefonul. Aici am sa folosesc insa una frumoasa ce-i apartine lui Zavate Marius Ion:

Zavate Marius Ion

Daca aveti drum in Moldova nu ezitati sa puneti pe lista de „Musai de vazut!” Castelul Miclauseni. Daca n-aveti drum faceti-va! Iata o ocazie minunata peste trei saptamani”

Castelul Miclăușeni își redeschide porțile cu ocazia celei de-a doua ediții a evenimentului „Călătorie la 1900”. Pe 5 și 6 septembrie 2015 vă invităm să ne treceți pragul și să vă întoarceți în timp, pentru a regăsi în preajma Palatului familiei Sturdza atmosfera specifică începutului de secol XX! Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare și ne bucurăm întotdeauna să vă fim gazde!

„Frumosul care ia sfârșit e cel mai adesea o simplă minciună; de aceea, la Castelul Miclăușeni bunul gust dăinuie încă din 1880 și până în zilele noastre.

Această comoară dorim să o împărtășim cu dumneavoastră la cea de-a doua ediție a evenimentului „Călătorie la 1900”, între 5 și 6 Septembrie 2015.

Cuconițe și domni galanți, îmbrăcați la patru ace după moda vremii, atmosfera specifică începutului de secol XX, mâncăruri gustoase gătite cu dichis de către bucătari destoinici, care s-au lăsat ademeniți de mirosul bucatelor de odinioară, precum și multe alte surprize menite să vă încânte sufletul vă așteaptă dincolo de porțile Castelului, pentru a vă bucura de ele!

Intrarea la eveniment este liberă!”

1900 la Miclauseni

Pe pagina Castelanului gasiti zilele acestea „toate informațiile necesare pentru a vă face șederea cât mai plăcută la Castel. Vrem să vă surprindem pas cu pas, încât să vă doriți să ne vizitați în ambele zile și nu numai!”

Comentati?