Stralucire in priviri

Optometrist indian, creator al unor lentile de contact placate cu aur si incrustate cu diamante – Inspirat de bijuteriile aplicate pe dintii sotiei sale, Chandrashekhar Chawan, un optometrist de la Shekhar Eye Research Center din India a creat lentilele de contact platinate cu aur si incrustate cu diamante ce va vor aduce o stralucire speciala in ochi. Ma rog, daca ma intrebati, eu prefer diamantele pe deget si sclipirea din ochi sa fie de inteligenta, dar cand nu poti sa le ai pe toate, fie si diamante in privire!

Daca sunteti in cautarea celui mai extravagant trend, probabil ca acesta va fi: lentilele lui Chandrashekhar Chawan. Montarea unor pietricele – stralucitoare si pline de karate – in dintisorii sotiei sale l-a facut sa realizeze ca oamenii iubesc bijuteriile oriunde si oricand, asa ca decizia de a crea lentilele cu diamante a venit ca o continuare fireasca. A folosit (pentru cunoscatori) lentile Boston Scleral care sa tina pietricelele in asa fel incat sa nu atinga corneea, facandu-le astfel un accesoriu foarte „safe”.

Inventia sa a primit reactii amestecate; unii au crezut ca este infricosatoare, dar cei mai multi au imbratisat-o cu drag, facandu-l pe optometristul nostru sa creada ca asta va fi ultima fita la Bollywood. El admite ca lentilele sunt doar un accesoriu, nu o necesitate, dar sunt un must-have pentru cei ce vor sa atraga atentia. „Intotdeauna vorbim ochi in ochi” a declarat pentru TODAY.com, „si daca ochii-ti stralucesc de la diamante, nimeni nu-si va muta privirea in alta parte; ochii lor vor fi doar la voi si la personalitatea voastra”.

Dl.Chawan merge chiar mai departe si prezice ca lentilele sale vor fi folosite in loc de clasicul inel cu diamant pentru cererile in casatorie. Personal sper sa se insele. Eu prefer diamantele doar in inelul de pe deget. Inovatiile de acest gen nu-mi aduc pic de stralucire in priviri. In caz ca luati cu adevarat in consideratie o pereche de astfel de ciudatenii, ele costa 15.000$ perechea.

Comentati?