Cararea spre Rai

Cararea spre Rai

„Heaven’s Trail” este o fotografie uluitoare ce a agitat imaginatia a milioane de internauti si a devenit virala aproape imediat ce a fost publicata online in urma cu cativa ani.

Ca mai toate lucrurile bune si frumoase de pe internet si-a pierdut sursa originala; nimeni nu are vreo idee daca macar este reala.

Una din explicatiile de pe internet spunea ca locul ar fi in Irlanda unde la fiecare doi ani stelele se aliniaza asa cum le vedeti in fotografie in perioada 10-18 Iunie. Cei mai multi cred ca imaginea redata in fotografie este imposibila si ca fotograful a facut doua fotografii, fara legatura intre ele dupa care le-a ajutat sa „fuzioneze”.

Heaven’s Trail a fost distribuita pe bloguri, pe Facebook, pe Pinterest si Tumblr. Fotografia in sine este spectaculoasa si inteleg de ce oamenii sunt curiosi sa-i stie originea. Si pe mine m-au fascinat treptele ce duc aproape nicaieri … ori poate doar spre orizontul suprarealist, ireal luminat spre care parca se indreapta barbatul din fotografie. Parca alearga spre stele.

Heavens-Trail

Comentati?