O lebada la bara

Cateva minute de ireala frumusete! O lebada la bara. Daca veti privi cu atentie o veti vedea cum zboara! Clipul este un fragment de eleganta, frumusete si senzualitate, iar sfarsitul, un pic sumbru, cand lebada revine la sol si nu mai poate zbura. In rest arta pura!

Astept cu multa curiozitate sa vad daca acest tip de dans va deveni unul olimpic… Lebada danseaza pe „The Dying Swan” din The Carnival of the Animals compus de celebrul compozitor al perioadei romanticve, Camille Saint Saens.

Minunata lebada este Elena Gibson, nascuta pe 25 Octombrie 1976, fosta balerina in The National Ballet of Canada; a sarbatorit in Iunie 2015 20 de ani de cand este dansator profesionist, asta pe langa ocupatiile de coregraf, instructor de dans, fondator si manager al Pole Dancing School, creator al seriei de DVD-uri “Elena Gibson’s Pole Dancing Technique”, arbitru international, model si mama. A doua sa pasiune, dupa balet, este dansul la bara ce a ajutat-o sa se refaca dupa un accident ce a pus capat carierei sale de balerina. Combinarea lor a venit firesc si a obtinut prima incoronare la World Pole Dancing Champion in 2005, apoi locul 1 la UK Pole Dancing Champion in 2005, si a fost castigatoare a premiului “Instructor of the Year 2012” acordat de The International Pole Dance Fitness Association (IPDFA).

Comentati?