In interior cu totii suntem doar dragoste

In fiecare an, participantii Festivalul Burning Man coboara in Black Desert Rock pentru a forma un un oras comunitar temporar de sine-statator populat de interpreti, artisti, spirite libere. Se estimeaza ca anul acesta aproximativ 70.000 de suflete au venit la Burning Man „Carnavalul Oglinzilor” din toate colturile lumii pentru a dansa, a se exprima și a lua parte la spectacol.

Burning Man este un festival anual si se desfasoara mereu in Black Rock City din Black Rock Desert, Nevada. Evenimentul aduce impreuna oameni de pe tot globul atrasi de comunitate, de arta, de dorinta de exprimare, de increderea in ei si de dorinta de a impartasi cu ceilalti.

Unul dintre cele mai puternice obiecte de arta se numeste „Love” si este creat de Alexandr Milov (Mel) din Odessa, Ukraina: sculptura reprezinta doi adulti certati, stand spate in spate – doua mari custi de metal, cu sinele interior captiv, dornic sa comunice, sa atinga, sa iubeasca. In interior cu totii suntem doar dragoste.

La caderea intunericului copiii (sinele) incep sa lumineze, aceasta fiind simbolul puritatii si sinceritatii ce aduce oamenii impreuna si le da sansa impacarii. Varsta are atat de multe cadouri frumoase, dar unul fara de care am putea trai foarte bine este mandria (si resentimentele ce ne tin separati cand suntem in conflict). Spiritul iertator, deschis si liber al copiilor este natura noastra ADEVARATA; și stiu ca mi se va aminti asta data viitoare cand voi mai fi incapatanata.

Fotografii minunate de la acest eveniment puteti gasi pe The Atlantic si ele apartin fotografului Reuters – Jim Urquhart.

love1

love4

love2

love3

love5

Comentati?