Metoda mersului invers

In spatele unui barbat puternic se va afla mereu o femeie extrem de inteligenta, tocmai pentru ca a stiut sa recunoasca barbatul care merita increderea si sprijinul ei!

„Filozofia” mea in completare, ce vine absolut automat, s-ar inscrie mai bine in Metoda mersului invers deoarece nici pe departe nu agreez femeile care se metamorfozeaza in si prin barbati. De ce „mersul invers”?! Din punctul meu de vedere, o femeie trebuie sa stie sa se descurce in orice situatie (si acelasi lucru il pot spune si despre un barbat!). Tine de bun-simt sa stii sa te gospodaresti singur sau sa remediezi, macar pentru moment, orice situatie critica ce se iveste pe neasteptate!

Insa de aici si pana la a ma agita inutil sa fiu extrem de descurcareata si obositor de perfecta cred ca e un pic prea mult! Sunt femeie si imi place sa fiu tratata asa, sa schimb sentimente si nu racorduri la chiuveta! Prefer sa schimb apa florilor pe care le primesc pentru zambetul si ochii mei, imi doresc sa fiu sprijinita si ajutata. La schimb pentru aceste „servicii” accept neconditionat, chiar o fac din toata inima – mai ales ca nu ma costa nimic – 🙂 sa ii spun celui de langa mine ca este esential in viata mea! Chiar daca stiu ca le pot face singura pe toate! Si chiar daca stie si el asta! (fotografie: coolpicturegallery)

Comentati?