Ce faci cand inevitabilul e aproape?

George descopera ca sfarsitul lumii este momentul perfect pentru a pierde totul.
Un foarte bun film de scurt metraj; genul de film care n-are nevoie de lasere, roboti sau magie sau de nimic altceva decat de un simplu „Ce-ar fi daca” … o intrebare care sa interogheze conditia umana.

Cu doar cateva ore ramase de trait, doi straini lasa la o parte panica si merg mana in mana de-a lungul unui drum ce stiu amandoi ca este dureros de scurt, umplandu-l cu viata, facand o legatura pe care aproape sigur n-ar fi avut-o daca n-ar fi venit apocalipsa. Pentru ca la sfarsitul zilei, important e sa fi avut o legatura, sa fi impartasit aceeasi experienta, sa fi adus bucurie unul in viata celuilalt, chiar daca atat de scurta.
Vrei sa-ti petreci restul vietii cu mine?
Ce-ati face daca ati mai avea cateva ore de trait inainte de sfarsitul lumii?
Ce faci cand inevitabilul e aproape?

Scenariul si Regia: Shawn Morrison.
Producator: Garrett Murray.
Actori: Garrett Murray si Marielena Logsdon. (Debbie Friedman si Matt Urban stiristul).
Muzica originala: Robert Andersen.
Premii:
Grand Jury Prize for Best Narrative la 1 Reel Film Festival
Audience Choice Award la DC Shorts Film Festival
Best Short Nominee: Hoboken International Film Festival
Official Selection: Flickerings Film Showcase, Great Oak Film Festival, Tumblr Reblog This Film Festival

2 comentarii pe “Ce faci cand inevitabilul e aproape?

  1. poate ca iti trebuie o atitudine pozitiva sa poti trece peste panica. o atitudine pozitiva inseamna sa nu-ti bati prea mult capul cu intrebari de genul asta. Si stii, daca te gandesti prea mult la ceva, e posibil sa ti se intample.

  2. E tardiv de tarziu (ca sa ma exprim mai … plastic) sa mai ai o atitudine pozitiva care sa-ti influenteze cumva viitorul. Totul e batut in cuie: esti anuntat ca iti pica meteoritul in cap; n-ai timp sa fugi in afara zonei de impact. Si-atunci ce faci? Te ascunzi, iti plangi de mila, faci crize de isterie sau faci (atat cat mai poti) tot ce n-ai reusit sa faci in viata, ca sa nu pleci cu gustul amar al neimplinirii unui tel-vis-plan …

Comentati?