Invincibile si de neintrecut

windowsO femeie proaspat divortata, si-a petrecut prima zi de libertate impachetandu-si lucrurile in cutii si valize, pentru a parasi casa fostului sot. Un camion a venit si a incarcat totul, inclusiv mobila.

In ziua urmatoare, intr-o incercare de a-si lua ramas bun de la casa in care-si petrecuse atatia ani, si profitand ca fostul statea la amanta sa cat ea avea sa isi adune toate lucrurile, s-a asezat pe jos in sufrageria goala, a pus muzica in surdina, a asezat doua lumanari, 2 kg de creveti, o farfurie de icre si o sticla de sampanie pusa la gheata. Cand a terminat de mancat, a demontat toate barele de la perdelele din fiecare camera, le-a scos capacele laterale, a indesat inauntru icrele si crevetii ce i-au ramas, a pus capacele la loc si a asezat din nou barele la geamuri.

Cand s-a intors, fostul sot s-a mutat cu amanta si cu noua lui mobila. In primele zile totul a fost perfect. Insa curand, incet-incet, casa a inceput sa puta. Au incercat de toate: au facut curatenie, au aerisit … au verificat gurile de ventilatie pentru eventualitatea ca s-ar putea gasi soareci morti inauntru, au spalat covoarele. In fiecare coltisor de casa au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltuit o gramada de bani sa schimbe covoarele. In zadar. Nimic nu functiona.

Nimeni nu le mai venea in vizita, angajatii refuzau sa lucreze si pana si fata care facea curatenie in casa, i-a abandonat. Disperati, fostul sot si amanta, au hotarat sa se mute. Dupa o luna inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa. Cei de la agentiile imobiliare nici nu mai raspundeau la telefon. In final au cumparat o casa noua.

Intr-o zi, fosta sotie il suna sa stabileasca detaliile finale ale divortului si in treacat il intreaba cum o mai duce. El raspunde ca vinde casa, fara insa sa-i dea vreo explicatie. Ea il asculta calma, apoi ii zice ca o sa vorbeasca cu avocatul, sa vada cum ar putea face sa cumpere ea casa. Crezand ca ea n-are nici o idee de adevaratul motiv pentru care o vinde, ii propune a zecea parte din pretul real al locuintei, ca sa scape cat mai repede. Femeia accepta si in cateva ore avocatul ii aduce actele la semnat.

O saptamana mai tarziu, barbatul si amanta sa, adunand ultimele lucruri din casa pentru a i-o elibera fostei sale sotii, se opresc la poarta casei, supervizand surazatori cum muncitorii impachetau ultimele lucruri si le urcau in camion. Totul … inclusiv barele de la perdele …

Ador povestile cu final fericit!!! ­čśÇ

German Dehesa spunea ceva asemanator: „barbatii ar trebui sa inteleaga ca femeile sunt invincibile, imparabile si de neintrecut”.

Un comentariu pe “Invincibile si de neintrecut

Comentati?