Because who’s perfect?

proinfirmis4Perfect. Societatea in general si industria de fashion in special ii trateaza pe oamenii ce nu se incadreaza in tiparele create de ei cu foarte multa raceala, iar pe cei cu dizabilitati de parca ar fi invizibili. Asa ca este extraordinar sa-i vedem pe acestia din urma, macar o singura data!, in lumina reflectoarelor. Fotografiile si filmul de la final sper sa va placa.

 

proinfirmis

Cu siguranta eroii urmatorului film nu s-au asteptat vreodata sa defileze pe un podium de moda ori sa fie modele, dar rezultatele sunt extraordinare.

proinfirmis

Pro Infirmis dorind sa atraga atentia asupra the International Day of Persons with Disabilities a creat campania de constientizare „Who is perfect? Come closer” prezentand manechine cu handicap in vitrinele a cinci magazine de haine din Zurich.

proinfirmis3

Siluetele la scara tridimensionala apartin Miss Handicap 2010 – Jasmine Rechsteiner, criticului de film si realizatorului radio Alex Oberholzer, atletului Urs Kolly, bloggeritei Nadja Schmid si actorului Erwin Aljuki. Alergam adesea dupa ideal, in loc sa acceptam viata in diversitatea ei. (photos:proinfirmis)

Un comentariu pe “Because who’s perfect?

  1. Presupun ca articolul asta face parte din categoria: „Ce-i lipseste chelului? – Tichie de margaritar!” 😀

    And then you might be right. How not to love seeing a bag o’twisted durned gimps? I bet the humped ones smoke Camel… 😀
    I can’t wait for a gimp strip show! 😛

Comentati?