Coplesitor

licMi s-a spus astazi (deja ieri) ca am ochi de caramel, inima de leu, minte de cristal si suflet de inger. Am simtit ca toata lumea e a mea. Incredibila stare!!! Daca ati pierdut-o cumva, candva, pe undeva, vi-o doresc intoarsa in viata voastra. Eu as fi zis ca I am an ordinary person with a backpack full of dreams, working hard to make all these into reality. Dar am adunat astazi imagini, vise, secvente din filme, muzica buna, povesti si oameni, oameni frumosi: PRIETENII MEI pe care-i admir in fiecare zi cuminte, din umbra, si-i las sa ma lase muta de uimire si de la care invat zi de zi.

Imi doresc sa va adun in acelasi loc pe voi toti care mi-ati vizitat astazi casa si mi-ati infrumusetat ziua, sa ne vedem fata in fata. Deocamdata v-am adunat in unicul loc in care va pot tine pe toti: in inima mea.

Va multumesc tuturor cu bruma de gratie discutabila ce mi-a mai ramas, dar intentia e mai mult decat onorabila, credeti-ma. Ma declar coplesita, rasfatata si pe deplin constienta ca tot ce mi se intampla de 24 de ore este meritul vostru cu ceva complicitate din partea mea. Stiti insa ca nu am facut toate lucrurile de care ma „acuzati” singura, asa ca daca nazbatiile mele de zi cu zi va fac sa va simtiti in vreun fel anume (placut de preferat) atunci, dragilor, continuati sa „stand by me”.

Parte din emotiile mele le dau inapoi. Credeam ca veti avea mila de inima mea batrana! Da’ nu! Voi m-ati rascolit cu fiecare mesaj! Zau daca mai am cuvinte! Sa-mi traiti dragilor mult, frumos si cu folos, sa ne fim aproape cat mai mult timp posibil! Multumesc.

2 comentarii pe “Coplesitor

  1. frumoasa stare….. eu o stiuuuu!!!!!!! si sunt binecuvantata sa o traiesc…… des!! prima oara cand m-am imbracat in rochie…. si m-a vazut baietelul meu… a zis: mami.. tu esti un vis!!!!!!!!! si fetita mea…. a spus ca …. o sa imi aduca ceva pt ca eu sa zambesc mereu!!!!!!!!! asa ca…. iubiti muuult …. fara frica. si traiti-va propriile povesti!!!!!!! propriile emotii!!!!!!! scuze ca nu am postat povestea tolteca…. si intre timp mi s-au adunat…. muuulte alte povesti…. plus povestile din viata mea!!!!!!! sa multumim zilnic si sa apreciem tot ce avem…. amintirile sunt in trecut…. si daca ne uitam mult spre trecut ne doare gatul!!!!!!!! asa ca….. aventura ne asteapta!…. asta le spun eu de fiecare data copiilor mei! chiar daca pornim seara in noapte spre … camera de garda!!!!!!!!! undeva ceva bun este si e nevoie sa pornim in cautarea lui …..la orice ora! imi lipseste un om minunat din viata mea….. si nu inteleg de ce lumea mea si a povestilor pe el nu l-au putut salva!!!!! cumva printesa a fost salvata si eroul a murit….cred ca sunt eroi … duri cu tatuaje! cei pragmatici care nu inteleg plansul…va doresc tuturor ca sa iubiti! cel ce iubeste e mai puternic si mai fericit…. pt ca traieste si simte..

Comentati?