Bilet catre mama

British Airways a lansat o campanie pe termen lung ce se adreseaza expatriatilor indieni din Statele Unite: „E timpul sa-ti vizitezi mama!” Campania prezinta o mama in India vorbind despre cat de mult ii simte lipsa fiului ei plecat in America de 15 ani. In timpul filmului ea ii gateste fiului mancarea preferata pentru a fi trimisa cu BA la New York, dar sfarseste prin a fi surprinsa.

2 comentarii pe “Bilet catre mama

  1. Exista o comunitate mare de indieni in State insa cred ca nu multi dintre ei s-au si realizat foarte bine. Multi sunt soferi de taxi, ospatari sau muncitori necalificati astfel ca le este foarte greu sa isi permita un bilet de avion destul de scump. Sigur ca pe termen lung poate sa aiba succes acesta campanie. Sigur ca sunt si cei care s-au realizat ce lucreaza in domeniul IT si castiga destul de bine pentru a face mai multe vizite pe an spre casa!

    1. N-am idee cat costa biletul – cred insa ca destul de mult data fiind si distanta – dar la numarul mare de indieni ce muncesc acolo, sa-i poata trimite in vizita acasa macar o data la 2-3 ani, pe cat mai multi, ar fi o afacere pentru BA.

Comentati?