Puterea introvertitilor

Puterea introvertitilor – Retele de socializare, interactiune umana, abilitatea de a fi sociabil pe care unii o au, altii nici nu-si bat capul sa o aiba, rusinea (ca un stigmat) de a fi introvertit … Urmariti prelegerea sustinuta de Susan Cain:

8 comentarii pe “Puterea introvertitilor

  1. Iulian Florea

    - Edit

    Reply

    Aceasta postare mi-a trezit o amintire. Si asta s-a intamplat chiar odata cu primele secvente ale prezentarii de pe TED, si fara sa stiu daca cele ce urmau a se spune in dezbatere aveau sa aiba vreo legatura cu acea amintire. Mi-am amintit de o postare mai veche, cea in care detaliai motivul pentru care refuzasesi o invitatie la o reuniune a blogerilor (sau cam asa ceva), chit ca le tot repetai ca Informal.Ro nu este un blog. Si acolo, in acea postare, te simteam ca si cum incercai sa justifici in vreun fel felul tau de a fi. Un fel de a fi care era judecat de catre ceilalti ca fiind specific unui introvertit.
    Revi aici, acum, cu o tema asemanatoare.
    De ce ai simtit din nou aceasta nevoie, Informalule.Ro?!

    1. Desi sunt leoaica – si mi se spune (printre multe altele, dar cel mai frecvent) Licurici – am momente, perioade chiar, cand sunt introvertita. Sunt un soi de ambivertit, cred. Sau poate, in momentele mele de maturizare, de constientizare ca nu-i obligatoriu (ba chiar e obositor) sa iesi mereu in evidenta, iau totul molcom. Nu stiu daca postatrea satisface vreo nevoie, cel putin n-am constientizat-o, a fost subliminal. Dar mi-a placut cum a vorbit domnita si – cum nu-s de fel egoista – am vrut sa impartasesc frumosul meu cu voi.

  2. Eu sunt unul dintre introvertiti care nu-si bat capul sa aiba social skills. And I’m proud of it! 🙂
    Asadar am ascultat prelegerea zambind condescendent… 😀

Comentati?