Cum mananca femeile – analiza masculina

Ce-ati zice de o analiza masculina despre un subiect ce vizeaza femeile?
Cum se imbraca, cum se distreaza, cum privesc ele viata au tot fost pretexte pentru a studia foarte atent femeia. Dar cum mananca ea, cum mananca ele, ati auzit vreodata pe cineva vorbind despre asta?

Va prezint astazi un domn ce are ceva mai multe …fete. De fapt corect ar fi: este o persoana cu multe personalitati (nu in sensul clinic, desigur! 😀 ) … dar sa ma explic: l-am cunoscut cu ceva timp in urma in timp ce se ocupa de PR, apoi o vreme n-am mai auzit nimic despre el – decat ceva zvonuri ca ar „umbla brambura” prin lume – dupa care l-am redescoperit ocupandu-se de marketing si publicitate, pentru ca de catva timp sa-l aflu bucatarind cu mult gust si talent. Mananca precum scrie si scrie precum mananca. Nu-i fac CV-ul, nu va nelinistiti, dar am vrut sa va arat ca tot ce a facut pana acum are legatura cu ceea ce aduna un singur cuvant in el: creativitate!

El se descrie astfel: „Sunt Viorel Copolovici şi nu sunt bucătar. (…) Sunt un bărbat privilegiat. Un „gastrosexual”. Am vrăjit femeile cu tocăniţe online pe Prânzul din caserolă şi, în lumea reală, la Kopel’s, propriul meu restaurant”.

A scris de curand: „Cum mananca femeile”. Lectura placuta!

„Cum mănâncă femeile?”… hai, Alexandra… Mi-ar fi fost mai simplu să scriu despre „cum SE mănâncă femeile”. De către alţii sau ele între dânsele. Sau despre „cum NU mănâncă femeile”, ori despre „cum MĂ mănâncă femeile”. E ca şi cum m-ai fi pus să scriu despre „procesul de hrănire prin orificiul bucoanal la amoebă”. Şi asta mi se întâmplă tocmai mie, care chiar cred că femeile sunt oameni.

Am întâlnit femei care mănâncă aşa cum fac dragoste. Cu voluptate, cu dinţi şi buze, cu ochi, urechi şi degete vinovate. Mănâncă pasional, respirând uneori gemete uşoare, cu mici scâncete de plăcere şi cu pleoape ce duc gândurile departe, în abisuri de furibunde porniri erotice.

Am întâlnit şi femei care nu mănâncă, ci se hrănesc. Vulgar, impersonal, cu gândurile la documentul neterminat de pe desktop. Se hrănesc exact aşa cum fac sex din obligaţie pentru că, aia e, uneori trebuie să stea pe spate şi să accepte supliciul. Se hrănesc doar ca să nu pice din picioare sau, dimpotrivă, pentru că mâncatul e un obicei atât de frecvent pentru ele, încât nu mai prezintă nimic special. Se hrănesc exact aşa cum fac sex femeile plătite.

Ţin minte că, prin vara lui 1992, la Costineşti, am avut prima (şi probabil ultima) erecţie provocată de imaginea unei femei mâncând o îngheţată. A făcut-o înadins. A făcut absolut tot ceea ce arhetipurile fanteziste adolescentine ştiau că trebuie să întreprindă o femeie într-un asemenea demers. Un întreg film sexy bronzat strălucitor, dar lipsit de comentariile şi onomatopeele obişnuite într-o seară „de video”.

Am tot pulsat mărunt, pe loc, admirând cu gâfâieli înăbuşite opturile, pleoscăielile, penetrările, umezelile lipicioase, muşcăturile şăgalnice şi porcăiala lăptoasă de la gura individei care ştia precis ce am şi în minte, şi în pantalonii scurţi. Încercam să-i trimit o privire feroce, ştiam că n-am coşuri şi puteam să jur că apreciază fiecare moment în care-mi treceam limba printre buze, ca din întâmplare. Avem gâtul uscat şi creierul încins de speranţa unui deznodământ ca în filme.

Universul întreg s-a ridicat de pe scaun odată cu ea. Însuşi soarele a clătinat rotunjimi în decolteul ei ce a pornit spre mine cu clătinări lascive. S-a oprit în faţa mea şi fără să mă privească, a trântit conul de „vafă” cu restul de îngheţată la câţiva milimetri de vârfurile şlapilor mei.

Continuarea o gasiti aici: http://pandoras.realitatea.net/erotism/tema-de-la-alexandra-cum-mananca-femeile-581.html

Comentati?