O scrisoare de dragoste regasita dupa 16 ani

steve and CarmenNoi avem un proverb ce se potriveste perfect povestii urmatoare: mai bine mai tarziu decat niciodata. Un britanic si fosta sa iubita spaniola s-au casatorit in sfarsit dupa 16 ani dupa ce se despartisera, readusi impreuna de o scrisoare de dragoste pierduta in spatele unui semineu pentru mai bine de peste un deceniu.
O scrisoare de dragoste a reunit un cuplu dupa 16 ani
Un britanic si fosta sa iubita spaniola s-au casatorit in sfarsit dupa 16 ani dupa ce se despartisera, readusi inapoi impreuna de o scrisoare de dragoste pierduta in spatele unui semineu pentru mai bine de peste un deceniu.
letter

Steve Smith si Carmen Ruiz-Perez, amandoi in varsta astazi de 42 de ani, s-au indragostit in urma cu 17 ani pe vremea cand ea era studenta straina in Brixham, sud-estul Angliei, si s-au logodit dupa numai un an impreuna. Dar relatia lor s-a incheiat dupa ce ea s-a mutat la Paris ca sa conduca un magazin.

steve and carmen in 93
Aceasta fotografie este facuta cu doar o saptamana inainte de a se desparti …

Cativa ani mai tarziu, intr-o incercare de a-si reaprinde dragostea, Smith i-a trimis o scrisoare pe adresa mamei ei in Spania. Scrisoarea a fost pusa pe polita semineului, dar a alunecat si in caderea ei s-a “strecurat” in spatele semineului, ramanand pierduta pentru mai mult de un deceniu. A fost regasita din intamplare cu ocazia unor lucrari de renovare cand semineul a fost scos pentru a fi inlocuit.

today

„Cand am gasit scrisoarea nu l-am sunat pe Steve imediat pentru ca am fost prea nervoasa, a declarat Ruiz-Perez pentru ziarul local Herald Express. De fapt nu l-am cam sunat deloc. Am tot ridicat telefonul si l-am pus la loc. Dar stiam ca trebuie sa-l sun”. “Nu m-am casatorit niciodata iar astazi pot sa ma casatoresc cu barbatul iubit intotdeauna. E ca si cand nu ne-am despartit niciodata. Sunt atat de fericita si indragostita.”

In scrisoarea de dragoste pierduta, Dl.Smith scria: “Sper ca esti bine. Ti-am scris doar ca sa stiu daca te-ai casatorit si daca te-ai gandit vreodata la mine?” “Ar fi extraordinar daca as avea ceva vesti despre tine si as fi foarte fericit daca mi-ai scrie. Te rog sa pastram legatura daca se poate. Steve XXX.”

„Nu am scris mult pentru ca am presupus ca ar putea fi casatorita. Nu mi-am inchipuit vreodata ca vor trece peste zece ani pana ne vom auzi sau vedea din nou” a spus Steve Smith.

„Reintalnirea … a fost ca si cand timpul a stat in loc, spune Steve Smith. Cand ne-am reintalnit a fost ca intr-un film. Am luat-o la fuga traversand aeroportul si ne-am imbratisat. Ne-am vazut si toate sentimentele inabusite atatia ani au iesit la suprafata. Ne iubeam la fel, iar in 30 de secunde de priviri ochi in ochi ne sarutam deja. Sunt doar fericit ca scrisoarea a sfarsit in cele din urma acolo unde trebuia sa ajunga”, a declarat Steve in ziua cand s-au casatorit, pe 17 Iulie.

Comentati?