Un an pe bicicleta

Vi-l prezint astazi pe omul ce a trait pe bicicleta timp de 382 de zile.

E greu de imaginat cum poate cineva trai, manca, dormi si chiar spala hainele pe bicicleta timp de mai bine de un an. Si totusi este exact ce a facut artistul francez si copyeditor Guillaume Blanchet din Montreal. Chiar si-a gatit mancarea si a flirtat cu domnitele intalnite in timp ce statea cocotat in saua ingusta a bicicletei sale. Si asta nu e tot!

Un filmulet de trei minute care vrea sa descrie viata lui Blanchet pe biciclete incepe cu o dedicatie pentru tatal sau (de 64 de ani) ce a mers pe bicicleta peste 120.000 km. Blanchet face totul pe bicicleta si nu se opreste din pedalat. Cand merge fara maini este ocupat cu diverse activitati banale ale vietii. Numeroase obiecte comune unei vieti normale isi fac aparitia: tigai, truse de ras, laptop-ur, telefoane, rubik cub si chiar instrumente muzicale. Este uimitor cum poate manui toate aceste lucruri cu usurinta ca si cand ar sta pe o canapea.

Cel mai amuzant mi s-a parut rola de hartie igienica de pe ghidon. am inteles ca pedaleaza chiar si in timp ce trage un pui de somn, dar ma intreb totusi cum iti poti face alte nevoi fiziologice stand in sa. Sunt sigura ca veti mai gasi si voi alte intrebari insa filmul este cu adevarat uimitor si placut de vazut. Vizionare placuta!

2 comentarii pe “Un an pe bicicleta

  1. – de ce-ar face cineva chestia asta? 🙂
    – daca nu e un fake, e dezgustator (spalatul pe dinti…. scuipatul pe jos… si celelalte, nu mai zic…)
    – nu vreau sa stiu ce bataturi avea sur son cul 🙂

Comentati?