Petrica si … paranoia lui

Femeile sunt niste fapturi gingase, care nu se supara aproape niciodata. Si atunci cand se supara, o fac atat de delicat, incat, practic, nici n-ai cum sa-ti dai seama. Dovada stau si replicile de mai jos, cu care orice barbat care nu e gay se intalneste zilnic si din care doar niste paranoici ar putea deduce ca nevestele lor au capsa pusa, cand, in mod absolut evident, ele “n-au nimic”.

1. „Macar pune-o-n chiuveta, daca n-o speli” = E intr-o dispozitie mai mult decat neprietenoasa, lucru pe care poti sa-l deduci cu oarecare usurinta si din faptul ca nici n-ai terminat de mancat. Are ca variante si alte replici la fel de dragute, cum ar fi: “Macar pune-le in cosul de rufe, daca tot le spala proasta”, “Macar descalta-te, daca tot sterge servitoarea dupa tine”, desi stim cu totii ca asta n-ar imbunatati cu nimic situatia.

2. „Ce sunt sosetele alea de langa scaun?” = Desi abil formulata, aceasta intrebare nu are decat un singur raspuns logic, o data ce sosetele de langa scaun sunt, de regula, chiar sosete, si mult mai rar pantofi, schiuri sau patine cu rotile. O intrebare cu ceva mai multa logica ar fi: “Cine sunt sosetele alea de langa scaun?”

3. „O colega de-a mea a mers cu prietenul ei la teatru” = Bineinteles ca aceasta prietena ori nu exista, ori ca, de fapt, a stat acasa si si-a facut de lucru prin bucatarie, in timp ce prietenul ei (daca, totusi, acesta exista) s-a uitat la meci. Si chiar daca, prin absurd, lucrurile au stat intocmai, tot nu reusesti sa intelegi de ce te-ar interesa, asa ca, logic, intrebi: „Si?” Raspuns: „Si nimic”

4. „Asta nu puteai s-o pui acolo?” = Sa spunem ca stii ce reprezina “asta”, desi, de cele mai multe ori e greu sa ghicesti, o data ce tu esti in baie iar ea in sufragerie. Deci, stii ce e “asta”, dar nu stii unde e “acolo”. Intrebi: “Unde?”. Raspuns: “Nu mai conteaza”.

5. „In seara asta iar te duci la bere?” = N-ai mai fost de o saptamana si nici nu intentionai sa te duci astazi. Cand, insa, ea stie mult mai bine decat tine ce-ai de gand, nu mai ai nici o sansa. Raspunzi, timid: „Nu”.Te crede imediat: „E, nu!”

6. „N-am nimic” = De regula, femeile n-au nimic atunci cand nu scot o vorba trei ore (stiut fiind faptul ca femeile nu prea obisnuiesc sa vorbeasca) sau trantesc diverse lucruri prin casa (curatenia pe care, chipurile, o fac nefiind decat un pretext ca sa poata manipula lucruri si, altfel, sa le poata tranti fara ca tu sa-ti dai seama ca e plina de draci). (Maria Radu, you made my day, dar fetele nu-s asa cum le vede Petrica! 😆 )

Un comentariu pe “Petrica si … paranoia lui

 1. I have my own lines for these situations. I’ll post the top ten:

  1. Keep jumping on thin ice!
  2. Keep feeding the bear!
  3. Keep playing with the piranha!
  4. Keep dancing on the mine field!
  5. Stop training! You’re already a black belt nag-fu master!
  6. Oh, no! Sex again?!
  7. Five across the eyes?
  8. Breaking out from the kitchen is a felony!
  9. Do you hear the train coming?
  10. Are you done yet?

  😀

Comentati?