Licuricii-s peste tot

Jimmy Wales si duzina lui de angajati de la Wikipedia nu au facut niciodata publicitate locului lor de munca. Cred insa, sincer, ca un promo este ultimul lucru de care are nevoie cea mai mare enciclopedie din lume. Nu trebuie decat sa dai o cautare pe Google pentru absolut orice si vei gasi Wikipedia in prima pagina sau chiar in prima cautare.

Si totusi este exact ceea ce Doug Chang si echipa sa de la Art Center College of Design din Pasadena au creat aici, si cred ca au reusit o treaba excelenta!

O calatoare curioasa, traverseaza intreaga lume, acumuland stralucitoare esente (ce-ar putea fi sau nu paginile Wikipedia). Descoperirile ei dintr-o lume de vis, colectie de uimire si curiozitate, in cautarea de sine o duc intr-o calatorie minunata pentru impartasirea stelelor sale stralucitoare cu intreaga lume, realizand o mostenire pentru cunoasterea umana colectiva.

Asa cum descoperiri noi ale cunoasterii umane se fac in fiecare zi, Wikipedia este o oportunitate pentru oameni de a impartasi aceste experiente intregii lumi. Deci, voi ce-ati strans in borcanul vostru?

Comentati?