Flashmob pentru Rosia Montana

Aseara la ora 20:00, in Bucuresti s-a tinut un flashmob pentru Rosia Montana la intersectia strazilor Eugen Carada cu Lipscani. Reusita unui astfel de eveniment este organizarea ireprosabila si surpriza totala. Ceea ce s-a si intamplat.

N-am stiut insa niciodata cum se organizeaza astfel de evenimente la noi, pentru ca de afara am mai vazut cateva making-off-uri ale unor flashmob-uri. Am primit de la Mihai Andrei comunicatul premergator evenimentului. (Multumesc pentru comunicat!) Aruncam o privire?

”Asteapta sa primesti de la Basescu, Boc, Borbely si Kelemen doza letala de cianura. La semnal, inghite cianura, si cazi doborat pe pavaj. Stai culcat la pamant timp de 3 minute cu lumanarea aprinsa pe piept. La semnal, ridica-te si paraseste locul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Datorita faptului ca Jandarmeria pare a fi mult mai agresiva la Bucuresti, nu stabiliti un semnal sonor, pentru a nu fi acuzati de deranjarea linistii publice. Puteti stabili ca o persoana sa ridice mana, ca semnal.

Despre acest flashmob e bine de stiut :

1. Sinuciderea in masa cu cianura este un act simbolic, o piesa de teatru mut, care se bazeaza pe improvizatia concomitenta a participantilor; nu necesita autorizare.
2. Flashmob-ul trebuie urmat dupa scenariu. Nu va lasati intimidati, instigati sau atrasi in provocari sau conversatii inutile.
3. Seriozitatea este esentiala. Dupa flashmob nu trebuie sa ramana urme, gunoaie.
4. Dupa terminare, toti participantii trebuie sa paraseasca imediat locul actiunii fara a mai arata ca s-a intamplat ceva deosebit.”

Flashmob-ul s-a incheiat cu succes. (foto1: prorosiamontana.ro foto2: Mihai Andrei)

2 comentarii pe “Flashmob pentru Rosia Montana

Comentati?