Disciplina sau respect?

Profund dezamagita de descoperirea zilei: pe blogul unui om pe care chiar il plac, am citit astazi o postare ce m-a descumpanit! Isi propune ca target sa scrie macar un post in fiecare zi, in luna august, considerand acesta un exercitiu de disciplina! Ba mai mult, face trimitere la post-ul unui guru al online-ului (aprecierea nu-mi apartine, ci este a celor ce il ajuta pe acesta – si contribuie – la traficul fals cu care se lauda unii dintre iubitorii de clasamente in online) care printre altele da si sfaturi bloggerilor incepatori, ce-si propunea acelasi lucru in 2009!

Informal.ro a aparut in Noiembrie 2008. Nu-l citisem pe guru si (poate de-asta!) am inceput cu mai mult de un post pe zi. Am avut perioade in care am postat si cate cinci articole, fara a fi adepta cantitatii in defavoarea calitatii informatiei.

Poate ar trebui sa ma bucur ca postarea asta mi-a demonstrat ca sunt de fapt o persoana disciplinata, insa eu sunt profund dezamagita ca un om care scrie frumos, cu miez si care are multe de spus, considera postarea zilnica doar un exercitiu de disciplina cand de fapt este o dovada de respect pentru prietenii site-ului tau. Gresesc eu?

3 comentarii pe “Disciplina sau respect?

  1. pentru unii e drag de oameni,
    pentru altii e datorie…

    – la tine, se vede ca nu-i conventie, ci iubire; (parerea mea, de simplu cititor de informal.ro)

    – fara el, multe dimineti ale mele ar fi fost mai sarace in zimbete.
    🙂

  2. o postare obligatorie pe zi cred ca se incadreaza in seria „in fiecare sambata fac sex cu nevasta-mea”.

  3. Pietrico, profund indatorata pentru cuvintele frumoase. Mi-am dorit sa fie un loc linistit (la mine in living) cu multe lucruri frumoase „pe pereti” … Nu mi-am dorit si nici nu-mi doresc sa invat nimic pe nimeni. Pentru asta iti trebuie veleitati de dascal. Eu doar va arat (cu cuvintele mele) ce-am mai gasit frumos prin lume. Si-s atatea lucruri minunate!

    Cateodata, destul de rar ar zice unii, ma rasfat si-mi pun si creatiile personale.

    Revenind la domnii din postarea mea, daca e din datorie ar trebui sa scrie frumusel la intrare: nu cred, nu simt, scriu doar pentru ca mi-e foame!

    Macar n-ai mai avea asteptari!

    Si Mircea, doar o data pe saptamana este profunda indisciplina! 😆

Comentati?