Cu ce se mai vine de la pescuit

In urma cu trei ani o inotatoare si-a pierdut piciorul protezat pe lacul Ida. In urma cu cateva zile, o femeie din Wisconsin l-a pescuit si i l-a inapoiat celei dintai.

Beth Krohn a plecat la pescuit pe Lacul Ida. Era pe lac de vreo ora cand a simtit ca a agatat ceva, dar abia cand a inceput sa traga a realizat repede ca a prins ceva si ca nu era un peste! „Doamne, sper ca nu e un cadavru” mi-am spus cand am vazut laba piciorului. Am tras afara si am rasuflat usurata cand am vazut ca e o proteza de picior.

Pam Riley este din Morris dar si ea are, de asemenea, o casa pe malul Lacului Ida. Si-a pierdut piciorul in timp ce inota, in urma cu trei ani. Nu a crezut niciodata ca cineva i-l va gasi, dar a ras gandindu-se „ce-ar crede cineva daca … ?”

„Ce-ar crede cineva atunci cand vede o parte dintr-un picior” spune proprietara piciorului, Pam Riley. „Probabil ca s-ar intreba unde e restul corpului”.

Dupa ce Beth a scos din apa captura acelei dimineti, a sunat in cateva locuri din Alexandria sperand sa gaseasca proprietarul de drept. A sunat chiar si la Advance Orthotic & Prosthetic Services, Inc. I-a spus receptionistei ca a gasit o proteza de picior. Aceasta a izbucnit in ras, si i-a spus c-o s-o puna pe hold pana-i face legatura cu doamna care pierduse piciorul si care dorea cu siguranta sa vorbeasca cu ea. Beth Krohn si Pam Riley s-au intalnit mai tarziu in acea zi in parcarea Walmart-ului din Alexandria ca sa faca schimb de povesti si … membre. Pescarii isi spun povestile oricui le asculta, iar Krohn nu face exceptie. In plus, chiar daca ea nu are o captura de pus pe perete, „este cu siguranta una de pastra” spune ea. (foto:ksax.com)

Comentati?