Prospetime la Cannes

In acest an Festivalul de Film de la Cannes ne-a adus pe covorul rosu o noua ingenua: Eva Hewson, 19 ani. Poate ce nu-i recunoasteti chipul sau numele, dar sigur ii cunoasteti tatal.

Tanara actrita Eva Hewson este fiica lui Paul David Hewson ai a sotiei sale Alison. Eva are o sora mai mare si doi frati mai mici. Si daca nu stiti totusi cine este Paul David Hewson poate ca il cunoasteti mai bine sub numele de Bono, solistul trupei U2. El si-a pastrat copiii departe de lumina reflectoarelor, insa acum Eva isi creeaza propriul drum, pe cont propriu.

Eva Hewson a fost la Cannes pentru premiera celui de al doilea film al ei ca actrita – „This Must Be the Place” – in care joaca alaturi de Sean Penn – Cheyenne, un star rock retras, blocat in anii ’80, care hotaraste sa indeplineasca obsesia tatalui sau de a-l gasi pe gardianul nazist ce-l chinuise in timpul razboiului. Hewson o joaca pe Maria, prietena adolescenta a lui Cheyenne din orasul lui natal, Dublin.

In timp ce Hewson ar putea avea o introspectie speciala in a juca un personaj care este apropiat unui rocker, a existat un aspect al rolului pentru care ea nu era pregatita. Ea a declarat pentru Irish Independent ca ea a spus o „mică minciuna” la auditii: „Paolo (Sorrentino, regizorul) m-aiîntrebat: „Stii skateboard?” si am spus „Da, sigur, este usor”, lucru profund neadevarat!” Dupa ce a primit rolul, a trebuit sa fie invatata cum sa mearga in Central Park, lucru ce a spus ea „a fost foarte jenant”.

Comentati?