O rugaminte si-un proiect frumos

O rugaminte si-un proiect frumos: „Nu ma tem de teme”.
Dragi prieteni, pe net promovam tot felul de lucruri ce ne plac: muzici, glume, fotografii, spoturi si cine mai stie ce multe altele. Am primit de la un prieten o rugaminte prieteneasca:

„Voteaza un proiect la care sunt parte si pentru care fac voluntariat. (Ultima asamblare de mobila de la IKEA s-a lasat cu ciocane peste maini si o strapungere de deget cu surubelnita… si totusi – sau tocmai de aceea, mergem inainte 🙂

Tot ce ai de facut este sa mergi la adresa www.taraluiandrei.ro, sa iti faci un cont si pe urma sa intri la sectiunea „Orasul tau”>”Voteaza proiectul lunii”, sa iti introduci datele si sa votezi proiectul „NU MA TEM DE TEME”. E simplu, ia doar 2 minute! Dar aduce mult!!

DETALII SI AICI:

https://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/nu-ma-tem-de-teme_632.html

Orice sfoara-n tara despre proiect si alti prieteni/rude care sa voteze sunt mai mult decat binevenite! Daca ai chef, da-mi de stire dupa ce votezi! 🙂 Multumesc frumos!”

Cei doi oameni frumosi implicati in acest proiect sunt Melania Medeleanu, initiatoarea proiectului, si Tudor Musat, parte din proiect si voluntar in Tara lui Andrei. Va rog frumos, acordati-le 2 minute! Multumesc!

Comentati?