Me/You + Iceland = Friends

Islanda vrea sa fim Prieteni

Am crezut ca-i o gluma buna ori ca e cererea cuiva care s-a botezat Islanda. 😀 Dar nu! Este o initiativa a Biroului de Turism Islandez. Asadar, iata:

Iceland Wants to Be Your Friend

Halló, numele meu este Islanda. Sunt o insula, plina de munti si ghetari, apa termala, oi si alte lucruri. Si deasemenea de multi islandezi carora le place sa faca muzica si care uneori sunt reci.

Poate m-ai vazut la televizor, ori pe Internet. Am auzit ca multi oameni folosesc internetul pentru a-si face prieteni si pentru a vorbi despre ei insisi. Asta este ce vreau si eu, deasemenea. Stau cumintica in Atlanticul de Nord, dar ma poti gasi si in urmatoarele locuri: Facebook, Twitter, Tumblelog, Vimeo, Flickr, A Blog About Me

Would You Like to Be My Friend?

Probabil esti foarte ocupat facand lucruri importante dar daca vrei sa-mi fii prieten, acum poti. Fi-mi prieten si promit ca nimic rau nu ti se va intampla. Ne vedem curand,

Islanda

Cererea a fost atat de simpatica si tentanta incat nu i-am putut rezista si am raspuns pe data. Da, m-am imprietenit cu Islanda! Deocamdata doar pe Facebook. Promit s-o facem si in realitate! Iata ce mi-a raspuns:

Halló again, and takk for being my friend. Hello din nou si iti multumesc foarte mult pentru ca-mi esti prietena. Esti cu siguranta un om intelept si cred ca ar fi o idee buna daca mai multi oameni te-ar asculta si ar face ce le spui. (Apropos! „takk” este un cuvant islandez si inseamna „multumesc foarte mult”).

Mai cunosti si alti oameni draguti carora le-ar placea sa fie prieteni cu o insula? 🙂 Vrei sa le spui si lor ca o tarisoara din mijlocul oceanului ar vrea sa le fie prietena?

Bless bless for now,
Iceland

Asadar, oameni draguti, daca aveti cont pe Facebook imprieteniti-va cu Islanda. Pana la a o vizita si a va cunoaste fata-n fata va garantez o portie sanatoasa de ras citind prezentarea ce si-o face Islanda pe pagina-i proprie, precum si dialogul cu multi dintre cei peste 57.000 de prieteni. Prietenii prietenilor mei sunt si prietenii mei … dar si viceversa! 🙂

Comentati?