Cec … neacoperit

Un domn in varsta, cu parul alb, intra intr-o vineri dimineata in compania unei tinere si extrem de atractive domnisoare, intr-un magazin de bijuterii. El ii spune proprietarului ca este in cautarea unui inel foarte special pentru prietena lui. Bijutierul a cautat in marfa expusa si i-a oferit clientului sau un inel in valoare de 5.000 de euro. Domnul in varsta spuse: „Nu cred ca m-ai inteles cu adevarat. Am vrut ceva foarte special, ceva mai neobisnuit”.

Acestea fiind zise, bijutierul s-a dus la seiful unde tinea cele mai scumpe bijuterii si s-a intors cu o piesa de exceptie. „Acesta este un inel de o frumusete nemaivazuta si are un pret de 40.000 de euro”, spuse bijutierul.

Ochii tinerei domnisoare au inceput sa sclipeasca, iar intreg corpul sa-i fie cuprins de un tremur de placere. Asa ca varstnicul domn zise: „Acesta este inelul pe care-l vom lua”!

Bijutierul a fost cu adevarat incantat de incheierea acestei vanzari profitabile si l-a intrebat pe varstnicul domn cum avea de gand sa plateasca. „Cu o fila de CEC” spuse domnul. „Inteleg, vrei sa fii sigur ca fila va avea acoperire in banca. Ti-o voi lasa aici pana luni dimineata cand vei putea telefona la banca pentru a-ti confirma ca o poti incasa. Si atunci, voi veni luni dimineata pentru a ridica inelul”.

Luni dimineata bijutierul suna la banca si apoi ii spune foarte surescitat domnului in varsta: „Ascultati domnule, nu aveti nici macar un singur cent in contul pentru care mi-ati dat aceasta fila de CEC”!

„Stiu”, spuse domnul in varsta, „dar iti poti imagina ce week-end de vis am avut”?

Comentati?