Mi-a dat un inel!

Mi-a dat un ineeeel, mi-a dat un ineeel … 🙂 da, si atunci cand mi l-a dat nici macar un … Multumesc … lipsa. Nici nu am stiut ce minunatie primisem de la el! Nu am luat-o razna, mi-a dat un inel, dar atunci cand a facut-o s-a intamplat cand eram pe Facebook. Si mi-a spus asa: „Lucia, aici il vindeam, tie ti-l dau pe gratis :P” Asta nu inseamna ca dau din casa (virtuala), nu? Nu ma iubeste, doar mi-a dat ceva gratis! Pot eu sa nu-l iubesc? Pot. Dar trebuie sa va spun ca inelul primit de la el este minunat! Si valoros … de fapt inestimabil! Chiar daca in anuntul lui adauga la final: NU are DIAMANTE. Cine are nevoie de diamant cand inelul este atat de frumos?!

In oferta „publica” spunea ceva de genul (citez din memorie): „parcele, ieftin, lume multumita, clientul alege marimea feliei iar grosimea este BONUS pentru ca aceasta (grosimea) se ingroasa pe zi ce trece. … Grabiti-va ca se da repede. Poze – coming soon”. Oferta publica este mult mai savuroasa in original, dar pentru ca la ora scrierii materialului nu aveam acceptul „Proprietarului”, am citat din memorie. Da’ trust me, am memorie buna! El nu a oferit poze, dar iata ca le am eu acum.

Ele apartin NASA si au fost luate in 2007 insa facute publice abia de curand. Ele au fost prezentate in toata gloria coloristica pe blogul National Geographic in aceasta saptamana: „Prin atribuirea de culori diferite vizibile la lungimi de unda altfel invizibile, vom vedea aurorele in verde luminos, razele solare reflectate de inelele lui Saturn si ceata de mare altitudine in nuante de albastru”.

Comentati?