Ceai, cafea, … ori Gaga?

Companiile de zbor taie in stanga si-n dreapta facilitatile ce obisnuiau sa le ofere pasagerilor – spatiu pentru a-ti intinde picioarele, paturi sa te invelesti, alune, mese gratuite – si este dificil sa se mai faca prea iubite de calatori in astfel de conditii. Dar macar la buna dispozitie nu s-a facut rabat, cam asta vrea sa sugereze filmuletul ce-i are in prim plan pe cei de la Philippines’ Cebu Pacific Airlines, film ce a zburat mai repede decat Concorde-ul si a devenit vedeta pe Interweb.

Intr-un simpatic clip, insotitorii de bord ai unui avion Cebu au coregrafiat demonstratia sistemelor de siguranta de care avem cu totii parte cand zburam. Trebuie sa recunoastem ca cei mai multi nu dau niciun fel de importanta indicatiilor legate de culoarul de evacuare ori prezentei mastii de oxigen.

Pe muzica de Lady Gaga si Katy Perry zambitoarele stewardesse demonstreaza tehnica de folosire a centurii de siguranta si a umflarii vestei pe piesa „Just Dance” apoi arata cele mai apropiate iesiri de urgenta pe „California Gurls”.

Da, se pare ca dispozitivele electronice sunt inca interzise la bordul avioanelor, dar muzica electronica este perfect in regula. Evident clip-ul a facut o mai mare si mai buna reclama pentru Cebu decat orice campanie de publicitate ar fi vreodata capabila. Asta implica automat o intrebare: A fost oare postat online de Cebu? Foarte posibil.

Poate ca a fost regizat. Dar chiar daca … ii pasa cuiva? In mod clar executivii din marketingul Cebu au fost geniali de data asta. Iar in plus, toti pasagerii au fost atenti la instructiunile acestea macar odata, fara sa mai punem la socoteala ca zborul a devenit dintr-o data mai prietenos (si chiar mai funky). Toata lumea a avut de castigat! Enjoy! ­čÖé

2 comentarii pe “Ceai, cafea, … ori Gaga?

Comentati?