Ajutati copiii sa descopere placerea cititului

Nu stiu de ce la ei se poate si la noi nu si nu am sa intru in discutii pe acesta tema. Important acum este demersul lor si poate el va inspira si oficialitatile noastre. Dar daca sunteti acum in SUA, temporar ori definitiv, ceea ce urmeaza este in special pentru voi.

Cititi o carte, si primiti extra mile pentru plimbarea cu avionul. Sau castigati o excursie la Disney World.

RIF (Reading is Fundmental) si US Airways fac echipa impreuna pe al treilea program anual “Fly with US. Read with Kids” si mai sunt doar cateva saptamani ramase pentru a ii ajuta sa isi atinga obiectivul, acela de a atinge 10 milioane de minute in care oamenii mari (parinti, bunici, profesori, rude sau doar prieteni) sa le citeasca celor mici.

A va implica este simplu: gasiti o carte si-un copil si cititi-i cartea copilului. Apoi mergeti pe pagina website a programului pana pe 31 Octombrie si scrieti in jurnalul programului numarul de minute petrecute citind.

Exista desigur si premii: marele premiu un pachet de vacanta la Walt Disney World Resort din partea US Airways Vacations, carduri cadou US Airways, precum si alte recompense. US Airways, de asemenea, va va rasplati daca donati bani pentru RIF.

O donatie de 250 dolari sau mai mult va aduce din partea companiei aeriene 5.000 de mile. Donati cel putin 25 de dolari si puteti obtine o editie speciala a Maisy Takes a Trip de Lucy Cousins (o carte pentru copii extrem de bine vanduta in SUA).

Fie ca participati la program sau nu, aruncati o privire pe website-ul Read with Kids Challenge . Veti gasi aici jocuri, wallpapere pentru pitici, informatii despre stadiul programului (care a depasit deja cele 10 milioane de minute propuse)

Comentati?