Plangere pentru expunere indecenta respinsa

Cu cateva saptamani in urma, o mama a depus o plangere impotriva unei femei ce se bronza topless pe o plaja in Anzio, un oras la sud de Roma. In petitie femeia spunea ca fiii ei au fost profund marcati de vederea femeii ce isi aplica lotiune de plaja pe sanii goi, insa concetatenii nostri europeni au raspuns – solidar cu inculpata – ca este o forma foarte frecvent practicata de expunere la soare.

Intr-o decizie care abia daca a luat cateva momente, un tribunal roman a desfiintat plangerea. Ei au respins reclamatia mamei cum ca fiii sai de 12 si 14 ani ar fi fost socati de actiunea „obscena si libidinoasa” a acestei femei invocand faptul ca plaja topless este ceva care se intampla in mod regulat pe plajele italiene.

Avocatii apararii au subliniat erorile din plangerea mamei: nu este ilegal a te bronza topless si in niciun caz nu e vina clientei lor ca are sanii mari. In ceea ce-i priveste pe fiii reclamantei, baietii erau perfect capabili sa se uite in alta parte.

Avocatul a spus, „acuzatia adusa unei tinere ce se bronza topless este rezultatul bigotismului si provincialismului care, din fericire, caracterizeaza doar un numar mic de italieni”.

Tanara spera sa se bucure de ultimele raze de soare, fara alte plangeri impotriva modului in care va alege sa se bronzeze.

Toate punctele sunt cat se poate de corecte si valabile. Si stiti cum se spune: Cand esti la Roma, fa ce fac romanii. Deci, calatori inhibati, fiti pregatiti pentru a vedea un pic de nuditate pe plajele din Italia.

Comentati?