Fiecare meserie cu avantajele ei

Subiectul acestui articol este unul din motivele pentru care parintii v-au invatat sa va spalati pe maini dupa ce umblati cu banii.

Ce-ati zice daca ar trebui, mai ales acum cand e criza, sa faceti o meserie precum aceea de a aduna fecalele de catel? Dar daca numai o singura astfel de „recolta” v-ar aduce 58 de dolari?

Steve Wilson, angajat al DoodyCalls Pet Waste Removal din St Louis, SUA, spune ca a gasit recent 58 dolari ambalati in caca de catel, dar i-a returnat apoi proprietarului … furnizorului.

Asociatia Specialistilor Profesionisti in deseurile animalelor, spune ca Steve Wilson, este prima persoana in profesia sa ce a gasit si raportat bani in fecalele de caine.

In fotografia furnizata de DoodyCalls Pet Waste Removal, Steve Wilson, lucrator cu DoodyCalls Pet tine o punga de plastic ce are in ea niste bani. La un apel recent, el a observat ca dintr-un colacel lasat de un catel ieseau colturile unor bani; dupa ce a scos bancnotele, le-a pus intr-o punga de plastic si a returnat ceea ce s-a dovedit a fi 58 dolari proprietarului catelului. Bancnotele erau cam rupte, dar seriile erau identificabile, ceea ce inseamna ca hartiile pot fi returnate la banca si inlocuite cu bani noi. (Foto AP / DoodyCalls)

Wilson spune ca nu a fost sigur ce sa faca atunci cand a observat banii iesind din gramajoara cu pricina. Dar, dupa ce a scos cash-ul si l-a curatat, a pus totul intr-o punga de plastic si i-a dat-o clientului ce-l chemase sa stranga.

Comentati?