Idei colorate pentru a scoate in evidenta florile

La prima vedere pare ca seamana cu cosuri normale de flori. Insa la o privire mai atenta, descoperim o inventivitate debordanta a gradinarilor in a-si etala florile.

Jill Thomas a decis sa creasca pepeni galbeni in vechile ei sutiene. Coafeza in varsta de 42 de ani, spera sa impresioneze juriul concursului organizat anual in aceasta perioada in East Midlands cu ideea sa. A vrut sa-si faca vecinii sa zambeasca dar si sa militeze pentru constientizarea numarului mare de victime ale cancerului mamar.

Doua din sutienele 34G ale d-nei Jill Thomas atarna acum in gradina casei sale din Deeping St James, Lincolnshire, unde locuieste impreuna cu sotul sau, fost ofiter de politie. Ea spune: „Am vrut sa transmit un mesaj tuturor ca trebuie sa aiba controale regulate la medic datorita riscului crescut al cancerului de san. Nu sunt decat o simpla coafeza si intru in contact cu multe femei care au avut cancer si au trecut prin chimioterapie”.

Inspiratia i-a venit in momentul in care s-a anuntat tema concursului de anul acesta: folosirea unor recipiente neobisnuite.
A cusut pe interior niste material impermeabil inainte de a umple cupele cu pamant. „Lumea se opreste in fata casei si vorbeste despre ele. Spun ca le place si ca si-ar fi dorit sa fi avut ei ideea”.

Si in Dartmouth, Devon, ofiterii de politie au venit cu o idee neobisnuita de recipiente pentru flori: castile de protectie ale politistilor. Elementele oficiale ale uniformei de politist au fost adaptate in sase ghivece suspendate pline de muscate rosii. Ofiterii au primit permisiunea ca acele casti ce au fost scoase din uz sa fie agatate la intrarea in sectia de politie.

„Desigur ca am avut tot felul de comentarii de la oamenii ce au trecut prin fata sectiei de politie, pentru ca este un mod inedit de a planta si prezenta flori. Iar florile si castile arata minunat. Chiar cred ca inveselesc locul”.

Comentati?