Pentru o saptamana destinata doar femeii

Dumnezeu nu ne da oamenii pe care ii vrem; El ne da oamenii de care avem NEVOIE … ca sa ne ajute, sa ne raneasca, sa ne paraseasca, sa ne iubeasca si sa ne transforme in persoana care ne-a fost scris sa fim.

Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati … Indura greutati si cara poveri, dar isi pastreaza fericirea, dragostea si bucuria. Zambesc atunci cand ar vrea sa tipe. Canta atunci cand ar vrea sa planga. Plang atunci cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase.

Se lupta pentru lucrurile in care cred. Se ridica impotriva nedreptatii. Nu accepta „nu” drept raspuns atunci cand cred ca exista o solutie mai buna. Suporta lipsuri pentru ca familia lor sa aiba de toate. Merg la doctor cu un prieten speriat. Iubesc neconditionat.
Plang atunci cand copiii lor au success si se bucura atunci cand prietenii primesc premii.

Sunt fericite cand aud despre o nastere sau o nunta. Li se frange inima cand le moare un prieten. Jelesc la pierderea unui membru al familiei, totusi sunt puternice atunci cand cred ca nu le-a mai ramas deloc putere. Ele stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima ranita.

Femeile sunt de toate marimile, formele si culorile. Conduc, zboara, merg pe jos, alearga sau iti scriu cateva randuri ca sa-ti arate cat de mult le pasa de tine. Inima unei femei este ceea ce tine lumea in miscare. Ele aduc bucurie, speranta si dragoste. Ele au mila si idei. Ele ofera sprijin moral familiei si prietenilor. Femeile au lucruri vitale de spus si totul de oferit.

Totusi, daca exista un defect al femeilor, acesta este ca ele isi uita valoarea.

Asa ca, Domnilor, saptamana care urmeaza spuneti-le femeilor din viata voastra (mame, sotii, iubite, surori, prietene) cat sunt de valoroase si de importante pentru voi.

Comentati?