Copii, pentru maine aveti de scris o compunere

picture-67

Nu ma astept ca pustii din ziua de azi sa mai creada povestea cu barza. Insa ceea ce urmeaza este … bulversant. Vina lui, a parintilor, a scolii … cred ca nu mai conteaza. Spor la citit. Ah, si la sfarsit am totusi si ceva cu barza … Compunerea lui Eduard, un baiat de 9 ani, despre reproducere:

„Pentru ca se tot intampla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm, ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintii mei in camera de zi cand copulau.

Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat, fiindca bunica e deja destul de batrana. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamana, cred ca bunica va muri curand. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor.

Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.

Reproducerea la oameni se intampla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede. Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic. Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intai prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund”.

10 comentarii pe “Copii, pentru maine aveti de scris o compunere

 1. tare pustiul. o sa afle curand care-i procesul. cred ca de la colegi mai degraba decat de la scoala. care scoala? unde e aia?

 2. cum unde e scoala? intri pe net, cauti pe google si gasesti: profa de sex, eleva porno, si tot ce trebe sa mai stie ala mic despre copulatie.
  excelent filmuletul.

 3. Halasz ana-maria

  - Edit

  Reply

  In mijlocul poenitei ingalbenite de toamna Corina si Marcel hranesc pasarelele.
  Corina si Marcel si-au pus pelerinele infruntand vantul si ploaia rece. Trei vrabiute stateau zgribulite pe o crenguta gandindu-se la caldura verii. Ajungand la marginea poenitei copiii au vazut in zare un stol de pasari calatoare intarziate, grabindu-se spre tarile calde.

 4. La sanius Alex Andrei si Costel sau gandit sa mearga pe gheata.Andrei a cazut dar sia sclantit piciroul dar Costel a sarit in ajutorul prietenului sau si la salvat.Cei doi copii lau vindecat pe Andrei si Alex si Costel au plecat acasa la caldura si sperau sa se mai duca daca maine cu Andrei daca se vindeca la picior.

 5. Draga Irina,

  si noi ti-am fi multumit pentru compunere daca ai fi facut minimul efort de a fi scris corect gramatical. Asa ca, din pacate, astazi ai un 4(patru) mare cat tine! 🙁 Poate dupa ce verifici manualul de gramatica …

Comentati?