A fi politicos cand esti nepoliticos

Cu cateva zile in urma, avand o discutie interesanta despre ce inseamna „josnic”, „afurisit”, „gresit” sau doar „cinic” si incercand sa explic diferenta dintre ele, am dat peste niste business card-uri / post card-uri ce pot fi considerate cinice, gresite sau poate doar extrem de afurisite. Dintr-un anume unghi insa, mie mi se par extrem de amuzante. (Pentru cine nu ma cunoaste, sau nu a citit pagina „cine sunt eu” de pe site, mi se mai spune si Piticul cel rau).

Sunt pentru toate ocaziile. Le puteti trimite prietenilor sau dusmanilor, dar retineti!, sunt facute doar pentru cei ce au intr-adevar simtul umorului. Folosirea lor incorecta sau pentru persoanele nepotrivite va poate baga in bucluc!

Fiind eu insumi o persoana ce tinde sa dea raspunsuri „din varful limbii” am experimentat la prima mana cat de diferit putem aprecia ironia sau cinismul. Unii urasc ironia. Parte din ei pentru ca nu o inteleg, parte pentru ca vor sa evite ofensa cu orice pret, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa minta. Mie imi place mai mult stilul „Dr. House”, si consider asta o calitate. Este poate legat de faptul ca eu cred ca este important sa prioritizez adevarul inaintea a aproape orice (desigur, exista si exceptii).

Ca sa le puteti vedea in toata … splendoarea lor, click pe fiecare imagine si veti putea citi textul integral.

Comentati?