Cum faci economii in plina criza

Jack si prietenii lui s-au dus sa joace golf intr-o sambata. Cand erau pregatiti sa joace un tip necunoscut a venit la ei si i-a intrebat daca poate sa li se alature. Dupa cateva lovituri, unul din prietenii lui Jack era curios sa stie ce meserie are tipu’ asa ca l-au intrebat. Acesta le-a raspuns ca este un asasin platit, iar ei au inceput sa rada. Tipu’ a spus ca nu glumeste, are pusca in geanta de golf si ca se pot uita sa se convinga. Asa ca Jack a hotarat sa verifice geanta tipului si spre surprinderea lui, in geanta era intr-adevar o pusca cu o luneta mare. Asa ca l-a intrebat pe tip daca poate sa se uite sa-si vada casa prin luneta. Cand s-a uitat, si-a vazut casa si fereastra de la dormitor, si-a vazut sotia dezbracata si pe vecinul lui, si el era dezbracat.

Nervos l-a intrebat pe asasin cat il costa sa-i omoare. Tipu’ i-a raspuns ca il va taxa cu 1.000$ pentru fiecare foc nimerit.
Jack: „1.000$! Bine. Vreau 2 focuri. Vreau sa o impusti pe sotie in gura pentru ca m-am saturat sa o tot aud zi de zi, si pe vecinul meu in penis pentru ca a indraznit sa se culce cu sotia mea”.
Asasinul a fost de acord, s-a pregatit si a inceput sa se uite prin luneta. Dupa vreo 5 min Jack, plin de nerabdare, l-a intrebat de ce ii trebuie atat de mult.
Asasinul: „Stai calm! Incerc sa-ti economisesc 1000$.”

Comentati?