Razbunarea femeii ranite

Din seria nu o „calca pe coada” ca ti-ai dat „foc la valiza”: O femeie mutata la Paris cu serviciul, primeste o scrisoare de la logodnicul ei ce locuieste in o alta tara. Scrisoarea suna astfel:

Draga Claudia,
Nu mai pot sa continui relatia nostra. Distanta care ne desparte e prea mare. Sint nevoit sa admit ca te-am inselat de 10 ori de cind ai plecat si cred ca nici tu, nici eu nu meritam acest lucru. Imi pare rau. Te rog sa-mi trimiti inapoi toate pozele pe care ti le-am dat.
Cu drag, Robert

Femeia, foarte ranita, ceru la toate colegele ei de la servici sa-i dea cite o poza de-a logodnicilor, prietenilor, unchilor, verilor, fratilor lor, etc. Puse pozele daruite impreuna cu poza lui Robert intr-un plic. La sfirsit erau 57 poze in plic si un bilet pe care scria:
Robert, scuza-ma, dar nu reusesc sa-mi aduc aminte cine naiba esti. Cauta-ti poza in pachetul pe care ti l-am trimis si da-mi-le inapoi pe celelalte.

Morala: desi complet la pamint trebuie sa stii sa-l iei din plin pe dusman!!!

6 comentarii pe “Razbunarea femeii ranite

  1. Ai mare grija cum pui capat unei relatii, s-ar putea sa te convingi (o data in plus) ca imaginatia femeilor (mai ales a celor inteligente) este fara limite ;o)

  2. damn,chiar acum m-am certat cu prietenul meu,si o prietena mi-a dat asta,am inceput sa rad atat de tare incat am trezit si cainele.
    keep it up :))

Comentati?