Protest PETA

Uciderea unei muste nevinovate de catre Barack Obama

Pana acum, sunt sigura ca mai toata lumea a aflat despre lovitura asupra zburatoarei ce l-a deranjat pe presedintele american. Toate talk-show-urile s-au intrecut in a face haz de lovitura de gratie ce i-a fost data mustei ce-l deranja in timpul unui interviu.

Pozitia PETA (organizatie ce militeaza pentru drepturile animalelor): grupul a deplans soarta „celei mai enervante insecte” si i-a oferit presedintelui un dispozitiv special ce prinde insectele fara a le omora, urmand ca dupa prindere sa fie eliberate in aer liber. “Avem compasiune chiar si pentru cele mai mici animale,” a declarat Bruce Friedrich, vice-presedinte PETA. “Sustinem insectele ce beneficiaza de prezumtia nevinovatiei.” Friedrich spune deasemenea ca PETA sustine „alungarea mustelor afara decat uciderea lor” si spune ca au fost dezamagiti ca Presedintele a zdrobit biata insecta.

Preşedintele american, ce a parut a fi mandru de „realizarea” sa, i-a invitat pe cameramani sa filmeze musca, si nu a uitat sa faca o referire acida la sloganul televiziunilor americane „If it bleeds, it leads!”, sau in traducere libera „cu cât mai mult sânge, cu atât mai multă audienţă”.

Comentati?