Delon … Sauvage

Pentru a-si relansa celebrul parfum Eau Sauvage creat in 1966, Dior a hotarat sa revitalizeze mitul Delon, folosind o fotografie a celebrului actor facuta de nu mai putin celebrul fotograf Jean-Marie Périer, in 1966 cand avea 31 de ani, drept imagine a parfumului pentru barbati, Eau Sauvage. Fotografia, surprinsa de Jean-Marie Perier, in Saint-Tropez, il infatiseaza pe Delon cu parul ravasit si camasa descheiata, cu o atitudine nonsalanta, dupa cum relateaza Le Figaro.

„A fost o alegere usoara. Alain Delon este o legenda vie iar Eau Sauvage este un mare clasic al parfumeriei frantuzesti”. „Am ales fotografia din 1966 pentru ca este anul in care a fost lansat parfumul. Imaginea sa nu a imbatranit si ne va permite sa atingem si segmentul barbatilor ce si-l amintesc pe Delon din acea epoca, dar si pe tineri, care vor fi impresionati de aerul nesupus si impertinent”, au declarat oficialii Dior. Eau Sauvage este unul dintre cele mai bine vandute parfumuri masculine in Franta. De la lansarea sa s-au vandut peste 80 de milioane de sticle.

Alegerea lui Alain Delon nu a fost una grea; sunt atat de putini actori tineri ce ar fi putut acoperi asteptarile Casei Dior incat pentru mine nu-i nicio mirare; eu as fi mizat chiar si pe chipul sau de astazi chiar daca e putin „obosit”. Iata cateva fotografii (prea putine pentru un actor atat de important si un chip atat de frumos).

Comentati?