Accident cu 3 motociclete

Trei accidente de motocicleta, trei motociclisti in spital, trei paturi in salon. Vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor. Primul motociclist. Un picior in ghips.
Reporterul: „Cum s-a intamplat, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa?”
Motociclistul: „Pai sa vedeti … eu.. Suzuki.. 300 km/h… coaja de banana pe carosabil… am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant… am o mica fisura 3/4 tibia stanga. Trece… nimic grav.”

Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips.
Reporterul: „La dumneavoastra cum s-a intamplat? Vad ca aveti o mana si un picor in ghips!”
Motociclistul: „Eu mergeam linistit pe strada… 250 km/h… Kawasaki .. cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic ‘nu se poate, nu e mai tare ca mine’ si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat… am derapat putin … am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul, nimic grav, trece.

Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare
Reporterul: „Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma! Cum s-a intamplat?”
Motociclistul: „Nuu.. eu…Mobra.. 50 la ora.. Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si … m-am dat jos de pe motoreta… M-am rostogolit eu un pic… m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant…. Imi arunc casca, fug sa ii ajut si …. a dracului coaja de banana… iau o ceafa de asfalt… si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara.

Comentati?