Afrodisiace naturale pentru iubiti

Nu doar tutunul, stres-ul si drogurile afecteaza fertilitatea masculina. Intr-un comunicat de presa lansat in data de 7 decembrie 2008, organizatia ecologista CHEM TRUST (Chemicals, Health and Environment Monitoring Trust) avertiza asupra pericolului efeminarii masculilor la numeroase specii de animale de pe glob, din cauza miilor de substante chimice poluante utilizate de om (este vorba, de chimicalele folosite pentru producerea ambalajelor alimentelor, ale substantelor de curatare, ale plasticelor si vopselurilor). Oamenii de stiinta avertizeaza ca poluantii care sunt eliminati in urma activitatilor umane imita hormonii sexuali feminini. Masculii speciilor de pesti, amfibieni, pasari si reptile, dar si ursi polari, au fost efeminati prin expunerea lor la chimicalele care deregleaza hormonii sexuali.

Biologi ai universitatilor britanice din Exeter, Brunel si Reading au demonstrat statistic ca aceste substante chimice blocheaza hormonii sexuali masculini (studiu publicat in „Environmental Health Perspectives”). Cercetatorii afirma ca aceste descoperiri au implicatii tulburatoare si pentru sanatatea umana. De pilda, conform unui studiu al Institutului Marques, mai mult de jumatate dintre tinerii spanioli au sperma de calitate scazuta iar indicele lor reproductiv este extrem de scazut.

Celebrele curtezane din vechime isi fermecau iubitii cu delicioase preparate culinare, servite la lumina lumanarilor si presarate cu soapte de dragoste … Ce daca Valentine’s Day a trecut? Vine Dragobertele pe 28 Februarie, si-apoi pentru dragoste, nu cred totusi ca avem nevoie doar de zile dedicate!

Vrei sa imbunatatesti performantele erotice ale iubitului tau? Daca pentru curtezane, prepararea unor mancaruri cu efect afrodisiac era o arta care le sporea succesul asupra barbatilor, pentru femeia moderna aceasta este chiar o necesitate, avand in vedere pericolul scaderii testosteronului la barbati si efeminarea acestora datorita poluarii. Cercetatorii afirma ca mirosul, atingerea si chiar simpla vedere a anumitor alimente pot actiona ca adevarate afrodisiace care nu numai ca pot trezi dorinta de a face dragoste, dar contribuie la imbunatatirea performantelor.

Sexologul american Ava Cadell, posesoare de doua diplome de doctorat in domeniul comportamentului si sexualitatii umane (Newport University si Institute for Advanced Study of Human Sexuality in San Francisco), afirma: „Alimentele contin substante nutritive diferite, care afecteaza in mod diferit psihicul omului. Unele pot inhiba dorinta, altele fac ca afluxul de sange sa fie mai mare spre organele genitale, iar altele determina cresterea secretiei de hormoni ai „fericirii”.

Alimente producatoare de testosteron:
Ceapa – in Egiptul antic preotilor le era interzis consumul cepei, fiind considerata un pericol la adresa autocontrolului asupra impulsurilor sexuale, si asta pentru ca ceapa este un stimulent al activitatii gonadelor la barbati, imbunatatind productia de sperma, dar si de testosteron!

Rosiile – contin alfa-carotenul, care faciliteaza producerea lichidului prostatic, ajutand penetrarea. Asa ca fii curajoasa, fa abstractie de mirosul puternic, si prepara-i iubitului o salata de rosii cu ceapa!

Trufele si sparanghelul – contin andro-steronul, hormon care stimuleaza producerea testosteronului.

Nucsoara – contine o amfetamina halucinogena, iar in cantitati mici dezvolta o senzatie de bine si o usoara euforie.

Avocado – contine bromocriptina, ce favorizeaza producerea de testosteron. 7 gr.de nucsoara cu pulpa unei jumatati de avocado, la frigider 24 de ore, si apoi serveste-le iubitului.

Forma de prezentare si ambianta potrivita, raman doar la alegerea voastra. Eu nu pot decat sa va urez sa va manifestati din plin imaginatia creatoare.

Un comentariu pe “Afrodisiace naturale pentru iubiti

  1. ca sa inteleg mai bine… de fapt ei au „descoperit” in poluare o scuza pentru homosexualitate(intre barbati ma refer)? Asa, tradus in termeni mai usor de inteles?
    Ca altfel, sa stea linistiti spaniolii ca sunt suficienti romani acolo! 🙂
    Daca este vorba strict de calitatea materialului genetic si de capacitatea de a-l transmite, aici sunt de acord, tot „ciobanu” hranit cu lapte (vezi articolul despre lapte) e mai bun.
    Foarte bine! avem ceva de exporat! Nu?
    Si sa faca diferenta dintre roman si rrom..:))
    M-am amuzat f tare citind articolul de mai sus. Dc l-as hrani p`al meu cu rosii, trufe (extrem de scumpe!!!) nucsoara si avocado… ar zice OK, ca e baiat simtit.. dar s-ar duce la colt sa-si ia o shaorma:)) si, trust me, materialul genetic este deosebit… oops nu m-am gandit… dc mi-l fura cercetatorii?

Comentati?